süslüler roaccutane mı zoretanin mi?

merhaba daha önce de roaccutane ve sivilceler hakkında soru sormuştum ve bunun hakkında girdilerim de vardı, bazı süslülerle kişisel olarakta konuşmuştum. eğer yarın çıkacak olan test sonuçlarımda bir sorun çıkmazsa tedaviye başlayacağım. girdileri okudum sözlükte, zoretanin, roaccutane ve aknetrent arasında fark yokmuş diyorlar. ama ben birde sizin görüşünüzü almak istedim. doktorumla da konuşacağım yarın.

1. evet süslü bende öyle duydum :d

27 haziran 2018 02:39

2. bünyeden bünyeye fark gösterebilen ilaçlar. ama bence roaccutane en etkilisi. aknetrent'i kardeşim kullandı geçmedi, ekimde roaccutane'a başlayacak. roaccutane'i son ve kesin çözüm görüyorlar genelde.

27 haziran 2018 02:42

3. teşekkür ederim süslü cevabın için. bir yakınım zoretanin kullanıyor onu öneriyor şuan yüzünde bir şey yok ama ilaca devam ettiğinden. daha sonra çıkması en büyük korkum - tek tük olabilir- bu yüzden ikilem de kaldım.

27 haziran 2018 02:52

4. roaccutane biteli bir seneden fazla oldu, sadece regl dönemimde çıkıyor o da bir iki tane. ben tekrar çıkma sorunu yaşamadım

27 haziran 2018 03:00

5. teşekkür ederim umarım bende yaşamam :))

27 haziran 2018 03:11

6. ben de roaccutane kullandım ve hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisi öncelikle geçmiş olsun diyorum süslücüm. bana doktorum zoretanin yazdı ama o reçete ile roaccutane da alabiliyorsun. hepsinin aynı olduğu zoretanin ve acnetrentin roaccutane muadili olduğunu bu yüzden de roa nın çok daha etkili olduğu söylenmişti bana. ne kadar doğrudur bilemem

27 haziran 2018 09:35

7. teşekkür ederim süslümm

27 haziran 2018 10:47

8. Merhaba ben ucuz olan(aknetrent miydi öyle bişey olması gerek)olmayınca roaccutane veya zoretanin alıyordum.Doktor hangisi varsa onu al diyordu

27 haziran 2018 11:03

9. Bir de kardeşiniz doktora gitmeden kullanmasın geçmediyse bir sıkıntı vardır aknetrente bağlamamak gerek,gerçi doktor daha iyi bilir 🤓Hormonlara falan baktırdınız mı?

27 haziran 2018 11:06

10. Zoretaninde ekstra e vitamini varmış bu cildin daha çabuk iyileşmesini sağlıyormuş süslü. Ama doktorun sana en uygun bilgiyi verecektir benim doktorum zoretanin hakkında böyle demişti.

27 haziran 2018 19:14