süslüler saç bakım yağı konuşalım mı, memnun kaldıklarınız neler?
süslülerim makyaja vs. çok para yatıran biri değilim, saçlarsa hassas noktam. sık sık düzleştiriyorum, ısıya çok maruz kalıyor, yıpranıyor. zaten kuru saçlarım var. organix argan almıştım, bitmek üzere. açıkçası pantene'den vs. bir farkını göremedim. zaten fiyat olarak da pahalı bir ürün değildi.
artık daha pahalı saç bakım yağlarına geçmek istiyorum fakat çok seçenek var. her türlü çok para vereceksem bari değecek bir şey olsun diyorum. sizin önerileriniz var mıdır?
incelediklerim:
(link: https://www.sephora.com.tr/p/n%c2%b0-7-bonding-oil-p3985108.html olaplex n7 bonding oil)
(link: https://www.sephora.com.tr/p/moroccanoil-treatment-original-p10010803.html moroccanoil hair treatment)
(gizlinot: bu ikisi bana ekstra pahalı geldiler açıkçası. gerçekten değecekse almak istiyorum, bunu da bilmemin imkanı yok gibi :') ama yorumlarınız varsa (al/alma) çok sevinirim. )
(link: https://www.sephora.com.tr/p/honey-infused-hair-oil---cok-i%cc%87slevli-sac-bakim-yagi-p10014606.html gisou honey infused hair oil - saç bakım yağı) (gizlinot: gisou'nun instagram hesabı ilk karşıma çıktığında küçük işletme sanmıştım, ambalajlar harika duruyor tabii ama yine de fiyatlarını görünce şok oldum. çok ısınamadım.)
(link: https://www.sephora.com.tr/p/hairdresser-s-invisible-oil-p1176202.html bumble and bumble hairdresser's invisible oil - multi-benefits oil)
(link: https://www.sephora.com.tr/p/oil-reflections-light-oil---sac-bakim-yagi-p10043210.html wella professionals oil reflections light oil - saç bakım yağı)
(link: https://sachane.com/kerastase-elixir-ultime-lhuile-originale-cok-parlaklik-veren-sac-bakim-yagi-100-ml-p-59275 kerastase elixir ultime l'huile originale parlaklık veren saç bakım yağı)
(link: https://sachane.com/davines-oi-oil-tum-sac-tipleri-icin-bakim-iksiri-50ml-p-28957 davines oi/oil tüm saç tipleri için bakım iksiri)
(link: https://sachane.com/loreal-serie-expert-absolut-repair-onarici-bakim-spreyi-90ml-p-87161 l'oreal professionnel serie expert absolut repair yıpranmış saçlar için 10 etkili mucizevi bakım yağı)