süslüler saç bakım yağı konuşalım mı, memnun kaldıklarınız neler?

süslülerim makyaja vs. çok para yatıran biri değilim, saçlarsa hassas noktam. sık sık düzleştiriyorum, ısıya çok maruz kalıyor, yıpranıyor. zaten kuru saçlarım var. organix argan almıştım, bitmek üzere. açıkçası pantene'den vs. bir farkını göremedim. zaten fiyat olarak da pahalı bir ürün değildi. artık daha pahalı saç bakım yağlarına geçmek istiyorum fakat çok seçenek var. her türlü çok para vereceksem bari değecek bir şey olsun diyorum. sizin önerileriniz var mıdır? incelediklerim: (link: https://www.sephora.com.tr/p/n%c2%b0-7-bonding-oil-p3985108.html olaplex n7 bonding oil) (link: https://www.sephora.com.tr/p/moroccanoil-treatment-original-p10010803.html moroccanoil hair treatment) (gizlinot: bu ikisi bana ekstra pahalı geldiler açıkçası. gerçekten değecekse almak istiyorum, bunu da bilmemin imkanı yok gibi :') ama yorumlarınız varsa (al/alma) çok sevinirim. ) (link: https://www.sephora.com.tr/p/honey-infused-hair-oil---cok-i%cc%87slevli-sac-bakim-yagi-p10014606.html gisou honey infused hair oil - saç bakım yağı) (gizlinot: gisou'nun instagram hesabı ilk karşıma çıktığında küçük işletme sanmıştım, ambalajlar harika duruyor tabii ama yine de fiyatlarını görünce şok oldum. çok ısınamadım.) (link: https://www.sephora.com.tr/p/hairdresser-s-invisible-oil-p1176202.html bumble and bumble hairdresser's invisible oil - multi-benefits oil) (link: https://www.sephora.com.tr/p/oil-reflections-light-oil---sac-bakim-yagi-p10043210.html wella professionals oil reflections light oil - saç bakım yağı) (link: https://sachane.com/kerastase-elixir-ultime-lhuile-originale-cok-parlaklik-veren-sac-bakim-yagi-100-ml-p-59275 kerastase elixir ultime l'huile originale parlaklık veren saç bakım yağı) (link: https://sachane.com/davines-oi-oil-tum-sac-tipleri-icin-bakim-iksiri-50ml-p-28957 davines oi/oil tüm saç tipleri için bakım iksiri) (link: https://sachane.com/loreal-serie-expert-absolut-repair-onarici-bakim-spreyi-90ml-p-87161 l'oreal professionnel serie expert absolut repair yıpranmış saçlar için 10 etkili mucizevi bakım yağı)

1. Valla en iyisi olaplex ve kerastase oldu benim için. Denizden mahvolmuş saçlarımı toparladılar, her kuruşuna değiyor

14 temmuz 2023 19:56

2. groomed marka saç maskesi ve argan yağını da öneririm, bi bak trendyoldaki yorumlara

14 temmuz 2023 20:30

3. ben bumble and bumble'dan çok memnunum. fiyatı en son kaç oldu bilmiyorum ama benim kabarık tüy tüy olan saçlarımı tek yatıştıran o

14 temmuz 2023 22:05

4. Kerastase'dan memnunum. Aveda da iyi.

Kerastase CHRONOLOGISTE MASQUE INTENSE RÉGÉNÉRANT , bu da maske olarak çok iyi. Saçım yapı olarak çok kuru.

15 temmuz 2023 07:12

5. ss Kerastase Elixir çook uzun zamandır kullanıyorum. ara ara sıkıldım değiştirmeye çalıştım ama gün sonunda hep bu ürüne döndüm. benim için daha iyi bir ürün yok. boyasız ince telli kuru saçlıyım.

15 temmuz 2023 09:14

6. çoook teşekkürler süslüler, bu kadar dönüş almayı beklemiyordum çok sağ olun <3

a2 süslüm tamamen cahilce bir bakış açısı ama durulanan bir ürün yerine saçta kalacak yağ, krem gibi durulanmayan bir ürün sanki daha yararlı olurmuş gibi geliyordu. olaplex no3'e de bakacağım mutlaka, 100 ml ne kadar gidiyor acaba bir fikriniz var mıdır? malum fiyat yüksek :') bir sitede 9 ay-1 yıl arası kullanıyorum yazmış biri, gerçekçi gelmedi maalesef.

a6 aveda'ya da bakıyordum süslüm sanırım yazmayı unutmuşum, maskeye de bakacağım <3

a7 süslüm ben de eninde sonunda kerastase elixir alacağım gibi duruyor, çünkü diğerlerine göre fiyatı daha iyi kalıyor ve kendini daha çok kanıtlamış bir ürün gibi hissettim. yani bu konulara çok ilgim yokken bile kerastase bilindikti benim için

15 temmuz 2023 11:29