süslüler sevgilinin nude istemesi normal mi?

yani cinsel olarak bir birlikteliğimiz yok ama nedense kendimi değersizmişim gibi hissettim

1. Değil

3 mart 2020 15:48

2. Seni cok arzuluyorsa evlensin..bosver nude falan..erkeklerin whatsapp gruplarindaki sohbetlere meze olursun basin yanar.

3 mart 2020 15:56

3. Cinsel bir şey yaşamıyorsanız nude neden istenir ki? Ben de yollamam süslü.

3 mart 2020 15:58

4. cinsel sohbet olmadıysa istemesi garip sanki. ama bizim gayet açık cinsel muhabbetimiz oluyor o yüzden istediğinde selfie çekiyormuş gibi atıyorum

ve istemiyorsan atma. nude atmadın diye ayrılacaksa ayrılsın

3 mart 2020 16:05

5. cinsel ilişki ne kadar normalse nude atma meselesi bana o kadar anormal geliyor. yapan kızları cesaretinden dolayı alkışlıyorum valla. ben hala sıcak bakmıyorum. atmak isteyen atsın tabi kişinin hür iradesi. ama atmak istemeyene de saygı duyulmalı bence atmak kadar atmak istememek de kişinin kendi bileceği iş

3 mart 2020 16:09

6. değil tabii ki neymiş canım bu nude istemek cinsel bir meta değilsiniz ki. bugün sevgilin yarın anlaşamadın ayrıldın elin oğlu o fotoyla ne yapacak belli değil. bir saçmalık yapmayın sakın sonra tutuşuyorsunuz burada.

3 mart 2020 16:16

7. porno filminde oynayan kadınlara neden leş diyorsunuz? herkes halinden memnun. slut shaming yapamazsınız. yobazlık yapmayın. herkesin hayatı kendisine

yolla yolla sonra santaj yapınca ağlama ama burada.

ha nude foton nette dolaşsın ha pornoda oyna ikisi de leşlik açısından çok farkı yok. yarın videoya da çekmek ister yayar.

3 mart 2020 16:43

8. Ay tabiki normal. Eşimden de benden ister arada ayrı kalırsak. Kötü ve sıkıcı bir cinsel hayatınız yoksa nude istemek tabiki normal.

3 mart 2020 16:45

9. Ama tabi sizin birlikteliğiniz yokmuş ya da yeteri güven yoksa, uzun ilişki falan değilde atmayın. Sonra başınız yanabilir gerçekten.

3 mart 2020 16:46

10. sak-kın!!!!!!