süslüler sizce sibil çetinkaya ve burak yörük ilişkisi nasıl, yakışıyorlar mı?

son zamanlarda sibil'le ilgili girdiler görüyorum da, burak'la ilişkisi hakkında pek konuşulmamış. yakıştırıyor musunuz siz, ilişkileri gerçek mi sizce? hazır evde işimiz yokken biraz dedikodu yapalım

1. of kim bunlar ya yutubır mı yine kimleri ünlü ettiniz. sibil mi sibel mi bi de:/

18 mart 2020 17:35

2. Tanımıyoruz foto at yorum yapalım yakışıyorlar mı.

18 mart 2020 17:42

3. kız bana buldumcuk geliyor. burak kıza asker arkadaşı gibi davranıyor. sibil de sude gibi cıvık hareketler peşinde. tiplerini geçiyorum ama hiç uyumlu bulmuyorum

18 mart 2020 17:45

4. Kendini köpeklere çektirip Bundan keyif aldığını söyleyen bir Kıza amma da prim verdiniz ya. bu ikiyüzlülükten iğreniyorum.

18 mart 2020 17:54

5. Süslü kendini köpeklere çektirme meselesi ne? Ben pek takipçisi değilim Burak Yörük'le ilişkisinden dolayı tanıdım

18 mart 2020 17:57

6. (link: https://www.instagram.com/p/B91_xEUo_kn/?utm_source=ig_web_button_share_sheet buyrun beraber fotoğrafları)

(link: https://www.instagram.com/p/B9egSyrBKtd/?utm_source=ig_web_button_share_sheet bir tane daha)

18 mart 2020 17:59

7. Sibil youtuber Burak ise oyuncu süslüler, soru cevapta gördüm şimdi Baraj diye bir dizide oynuyormuş sanırım

(link: https://www.instagram.com/p/B8__8KxBXJ7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet sibil tek başına fotoğrafı bu da)

18 mart 2020 18:01

8. Teşekkürler baktım fotolarına pek yakıştıramadım kız daha erkeksi durmuş oğlan daha bebeksi durmuş yanında.

18 mart 2020 18:09

9. Hangi videosu hatırlamıyorum ama ailesiyle bir yurtdışı tatili videosunda kendisini kızaklarla huskylere çektiriyor. Sonrasında köpeklere bir zarar gelmiyormuş vs diyor. Yersen. Köpeklere gayet de zarar geliyor. Doğalarında böyle bir şey mi var da köpekler bunu isteyerek yapsın bir zarar görmesinler. İğrenç insanlar bunlar. Prim vermeyin şunlara.

18 mart 2020 18:13

10. güzellik göreceli bir kavram ya. kızı ilk kez gördüm ve bence sibil güzel değil. fizik olarak güzel de yüz güzelliği yok(kendin çok mu güzelsın diye boş yapacak olanlar için söyliyim değilim ama sibil de güzel değil) onun dışında bence yakışmıyorlar ilişki olarak. kızın il kez az önce hesabına baktım bence buldumcuk gibiydi storyleri. burakın dizisinin 5 tane storysini atmış hem de emojili... burak zaten askerlik arkadaşı gibi davranan bir tip

18 mart 2020 18:21