süslüler tüm gün ayakkabı ayağımda olunca hem ayağım kokuyor hem ayakkabı?

şimdi diyeceksiniz karantinadayız ne ayakkabısı ama malesef ben hala işe gitmek zorunda olan bir bahtsızım :( bu seneye kadar hiç ayak kokusundan muzdarip olmamıştım tüm gün ayakkabı ayağımda kaldığı oluyodu ama her gün değil tabi çünkü bu sene çalışmaya başladım ve sabahtan akşama kadar ayakkabı ayağımda kalıyor bu sebeple de koku yapıyor yeni bir ayakkabı aldım giymek istiyorum ama kıyamıyorum bir türlü şimdi o da kokucak o bana bakıyo ben ona bakıyorum jsjajsjsksjdkd bunun için önerisi olan bir süslüm var mı?

1. Tabanlıklar var kokuyu önleyen işe yarıyorlar, gratiste falan ayak pudrası gibi şeyler var terleme olunca nemde üreyip koku yapan küçük şeytanların üremesini engelliyor nemi alarak :D Ayrıca yine gratiste ayak ürünleri satılan küçük kısımda koku önleyici ayak kremi vardı o ne kadar etkili bilemiyorum ama.

Ve naylon içerikli çorap giyme süslü pamuklu olmasına dikkat et.

1 nisan 2020 14:56

2. Scholl markasının ayakkabı spreyi ve ayak deodorantı var. Önce koku yapan ayakkabıya spreyi sıkıp bir gece balkonda havalandırın, giyeceğiniz zaman da deodorantı sıkın ayaklarınıza. Kesin çözüm. Ayak kokusu kırmızı çizgimdir resmen aşırı rahatsız olurum kendimde bile, bunları uygulayarak çözdüm bu sorunu

1 nisan 2020 16:33

3. sonunda benim gibi birini buldum. bu kış aylarında özellikle sürekli kalın çorap giydiğim için ayaklar kokuşuyor. bi de sanırım biraz meyilli benimkiler lol. ama süper bi çözüm buldum bunu internetten görmüştüm: bir kovaya bileklerine gelecek kadar ılık bi su hazırla, içine bir yemek kaşığı karbonat at karıştır, ben selvi yağı damlatılmasının da önerildiğini gördüm ama yağı bulamadğım için daha denemedim. sadece karbonatla bile koku o kadar azaldı ki!! haftada 3 kez falan yapabilirsin diyolar, ben de aklıma gelince yapıyorum. ayaklarını üşümediği sürece elinden geldiğince havalandır, yatağa çorapsız gir falan filan. umarım sana da iyi gelir.

1 nisan 2020 18:52