süslüler vajinal enfeksiyon için krem nasıl kullanılır ?

enfeksiyon ve rahim ağzı yarası için doktorum antibiyotik, fitil ve krem verdi. fakat kremin nasıl uygulanacağını pek anlamadım. kremin adı gyno-lomexin. prospektüste uygulama sıklığı başlığı altında vajinaya eksternal olarak 3 gün süreyle uygulanır diyor. sonraki başlık olan uygulama şeklinde ise reinfeksiyonun önlenmesi için penise lokal olarak uygulanır yazılmış. yani ben bu ilacı vajinanın içine değil de dış kısmına hem de erkek arkadaşıma mı süreceğim? doğru mu anlamışım süslüler? bu arada doktor ve eczacı 3 gün gibi birşey de demedi ne yapsam acaba?

1. yara sorunlu bölge neresi ise oraya sürün bence vajina içine ve dış dudaklara vs hafif gezdirmek iyi olur diye düşünüyorum

18 eylül 2020 19:00

2. ben yaranın üstüne sürmüştüm ama etrafına da sürmüştüm. yara olmasa da etrafı da enfeksiyonlu sonuçta.

18 eylül 2020 19:04

3. Süslüler rahim ağzına nasıl ulaşacağım ki sürerken? Prospektüste eksternal dediği için dış bölgeye sürücem diye düşündüm Acaba eczaneye mi sorsam bilemedim şimdi

18 eylül 2020 19:10

4. Süslüler sizde de mi rahim ağzı yarası vardı?

18 eylül 2020 19:10

5. Tıbbi terimleri bilmediğim için ve doktorla eczacı bilgilendirme yapmadığı için sormak istemiştim. Google dan aldığım bilgiye göre dışarıya süreceğim.

18 eylül 2020 20:06

6. rahim ağzına ulaşmak mı ndndjdndmdnd şaka mı bu

18 eylül 2020 20:10

7. Süslüler yaraya sürün diyince ben de anlamadım böyle bişey nasıl olabilir diye, bana da imkansız geldi. Ama bu kremin ne için verildiğini bilmiyorum enfeksiyon mu yoksa yara için mi, daha önceden de böyle bir durum başıma gelmediği için içeriye mi dışarıya mı sürüleceğini anlamadım. Yardımcı olan olacak süslülere teşekkür ederim ben şimdlik dışarıya süreceğim.

18 eylül 2020 20:17

8. süslü kusura bakmayın güldüm sadece yanlış söylediğiniz için. krem nohut tanesi kadar vajinanın içine de sürülür bilginiz olsun ama fitil verildiğine göre biraz ileri seviye bence içine sürmemezlik yapmayın

18 eylül 2020 20:22

9. Süslü anlamadım yani nereye sürücem napıcam ben bunu Allah aşkına 😅 fitil verildiği için acaba içine sürmeme gerek yok diye düşündüm

18 eylül 2020 22:53

10. Ben yarın eczaneye gideyim en iyisi ya da bana açık açık yardımcı olacak süslü varsa bekliyorum cevabı çok kafam karıştı

18 eylül 2020 22:55