süslüler var mı bi bildiğiniz iştah kesme yöntemleri? yada bişey yememek için nasıl engelliyorsunuz kendinizi?

son zamanlarda yemek konusunda irademi kontrol etmekte çok zorlanmaya başladım

1. Filtre kahvee

3 ekim 2019 16:12

2. sadece söylüyorum, asla önermiyorum -çünkü çok sağlıksız bir yöntem- ;

sabahları aç karna şekersiz,sütsüz sert bir filtre kahve ve bir dal sigara. ne kahvaltı aratır, ne ara öğün. öğle yemeğine kadar rahatsınız. sonra öğle yemeği üstü bir kez daha aynı ritüel, çok çok az yemek yiyebiliyor olursunuz. tabii bu şekilde yaşam sürenizin/kalitenizin bayağı bi azalması olası.

imza

reflülü ve 48 kilo

3 ekim 2019 16:46

3. Son iki ayda 7 kilo verdim 162 boyum 54 kiloydum şuan 47 ye kadar düştüm. Sabah kahvaltı yapmadım 4 5 gibi sadece akşam yemeği yedim sonra zaten bi 5 6 saat acıkmıyosun gece karnım gurul gurul ederdi uyumaya çalışırdım. Bu şekilde verdim ama hani isteyerek olmadı zor bi süreçten geçtiğim için bu şekilde oldu

3 ekim 2019 17:24

4. Süslü canın bir şeyler mi yemek istiyor yoksa sadece az mı su içtin bunun ayrımına varmak gerekiyor bu konuda..Canım ne zaman bir şeyler yemek istese kocaman bir bardak su içiyorum 2-3 dk bekliyorum..Sonra anında midem şişmiş oluyor zaten canım bir şey istemiyor.Yemeden önce buna gerçekten ihtiyacım var mı diye sormak da etkili bir yöntem..Bundan gelecek kaloriye gerek var mı diyorum ben hemen sonra vazgeçiyorum:d illa canın tatlı istiyorsa kuru kayısı arası fıstık ezmesi,bitter çikolata (kakao oranı fazla olanlardan) elma üstü fıstık ezmesi falan gerçekten iyi geliyor

3 ekim 2019 17:46

5. Teşekkürler süslülerim sağlıklı olanları denegeceğim. Sigarayı bırakalı 2 yıl oldu tekrar başlamayı pek düşünmüyorum kilo almamda onunda etkisi oldu zaten bırakınca. Aç karna filtre kahvede beni mahveder mide rahatsızlığım var hali hazırda :(

3 ekim 2019 21:06