süslüler windows 10a sims 3 indirip kurabilen var mı?

origin'de ana oyun yüklü ama ek paketlerle yine pahalı oluyor artık kaç senelik oyun bile. torrent indirdim, oyunu sorunsuz kurdum ama bir türlü açılmıyor launcher ekranı, uyumluluk sorunu mu başka bir şey mi acaba?

1. ana oyun orjnal olduğu için sorun çıkıyor olabilir.

14 ağustos 2022 15:14

2. a1 eksik anlatmışım kusura bakma. pahalıya geldiği için tüm ek paketler dahil oyunu torrrentten indirdim. ana oyun da korsan yani.

14 ağustos 2022 15:32

3. anladım, o zaman korsan kurmak için videolar izleyin, bazı dosyaların yeribi değiştirmek gerekiyor açılabilmesi için. tam hatırlamıyorum ben de videolar yardımcı olacaktır.

14 ağustos 2022 15:42

4. teşekkür ederim süslü, tutorial izleyeyim o zaman :)

14 ağustos 2022 15:46

5. Süslü hangi torrenti indirdin ben daha geçen hafta indirdim sorunsuz çalışıyor

Yeni bilgisayarlarda rahat çalışması için olan ayarları falan da yaptım bilgisayarım biraz sıcak ama çalışıyor hala 😂

14 ağustos 2022 16:41

6. Süslü bu arada ben blackbox'ınkini kurdum aratırsanız çıkar kendi kuruyor. Bundan önce başka birini denemiştim key generator kullanan o keylerin hiçbiriyle açılmadı silip blackbox kurdum o çalıştı

14 ağustos 2022 16:47

7. a3 süslü full dlc indir dedim çıkan ilk siteden indirdim o olmadı, altında çıkan siteden indirdim haha. blackbox'tan bir deneyeyim teşekkür ederim.

14 ağustos 2022 17:03

8. a3 süslü çalışan link bulamadım maalesef ya bayağı eski linkler. sen ne zaman indirmiştin?

14 ağustos 2022 17:07

9. (link: https://fitgirl-repacks.site/the-sims-3/ fitgirl the sims 3)

bir dahaki sefere buradan indirmeyi deneyin susluler hatasiz torrent linki

14 ağustos 2022 17:26

10. Piratebayden bulmuştum ben süslü şehir dışındayım bilgisayarı almadım 😞