süslüler yardım bu havada istanbul avrupa yakasında sevgili ile ne yapılır aktivite önerisi?

bu yakayı hiç bilmiyor planı ben yapıyorum. akvaryuma sinemaya gittik. şimdi tekrar sinemaya mı gitsek dedi ama başka önerisi olan var mı

1. Bebekteyim, hava çok güzel. Burada kahve içip (petra bebek mesela) oradan ssm David hockney sergisine gidebilirsiniz/yürüyebilirsiniz.

12 haziran 2022 14:29

2. Sergi/müze gezin çünkü aynı zamanda doyurucu bir etkinlik olur. Sinema ya da film evde de izlenir, tekrar yapmanın anlamı yok. Beyoğlu'na giderim ve sinema, Pera, taşınmadıysa İstanbul modern müzeleri olabilir, salt Galata, pasajlar, Pera müzesi olabilir. Üstüne güzel bir yemek ya da kahve+tatlıyla günü kapatırım.

12 haziran 2022 14:40

3. Tatlı yiyip kahve içebileceğiniz bir yerde uzun uzun sohbet edin bence bu havalarda güzel oluyor :)

12 haziran 2022 15:35

4. Veliefendiye at yarisi izlemeye geldik inanılmaz eğlenceli bir çok da çift var bizim gibi. Farkli bi etkinlik oluyo

12 haziran 2022 15:55

5. Sekssss

12 haziran 2022 16:31

6. Süslüler teşekkürler mekan önerisi için. Yemek yiyip tatlı yemeye karar verdik. At yarışı fikri de güzelmiş değişik geldi

12 haziran 2022 17:23