süslüler yeni evliyim ama eşimin üstüne tırmanıyorum resmen ama adam öyle değil?

süslüler yeni evlendim.1,5 sene sonra eblendik. ben eşime karşı çok istekliyim. yani az önce canım eşimle sevişmek istedi öpüyorum vs yatağa geldi çok yorgum  diye gözünü kapattı. ben de salak gibi inat ettim çıktım üstüne öpe öpe seviştim kendi başıma. eşim gözünü bile açmadan ben üstte seviştik. yani o kadar uyumuş gibi yapıyosun olay anında aç bari gözünü.  ancak problem şu ki eşim üstüme atlamaz genelde ben giderim öp temas sonra mutlu son. yani bu böyle devam mı edecek beni istemiyor mu nedir ama ben dayanamıyorum illa bi şekilde temas. neden böyle ne yapmalı

1. aldat aklı başına gelsin

7 ağustos 2023 20:56

2. Performans endisesi olabilir, depresyonda vs olabilir. Sizle sorunlar varsa cezalandirmak istiyor olabilir. Baskasi bile olabilir. O yuzden kendisine sormaniz lazim. Ciddi bi sekilde konusarak yapin ama bunu. Laf sokmak, sakayla karisik sitem falan degil. Iliskideki ihtiyaclariniz, beklentilerinizi belirtin ve onun duygularini ogrenin. Cozumu birlikte bulun. Cift terapisini de dusunebilirsiniz. Bu ciddi bir sorun cunku.

7 ağustos 2023 21:00

3. Gözünü acmayacak kadar iradeli erkek bana da escinsel olabilir gibi geldi :/

7 ağustos 2023 21:24

4. sevişmek istemeyen adamla inat ederek mi seviştiniz, doğru mu anlıyorum? roller değişse bu duruma ne deneceğini söylememe gerek yok sanırım

7 ağustos 2023 21:39

5. aynen ya ne yorumlar gelmiş çok şaşırdım. isteksiz adamın üstüne çıkmak nedir? anlamadım nasıl gözleri kapalı kaldı ve nasıl bu durumu normalleştirdiniz o an? çok iğrenç geldi bana, çok çirkin.

7 ağustos 2023 22:03

6. Rollerin degismesine gerek yok buna tecavuz femek icine.

7 ağustos 2023 22:13

7. olayın çirkinliği bir yana bana da gay olma ihtimali yüksek geldi. bence bir süre istekli de olsanız sevişmek istemeyin ve cesaretinizi topladığınız en kısa zamanda çok ciddi bir şekilde konuşun. hayat böyle geçer mi

7 ağustos 2023 22:30

8. bir ilişkide olmazsa olmaz şey libido denkliği kesinlikle

7 ağustos 2023 23:57

9. Kocamın 10 yıl önceki hali, iyiye gitmedi maalesef. Ayrılıyoruz. Seni de soğuyabilir bu şekilde. Terapi alın. Ayynı kocam

8 ağustos 2023 01:16

10. yorgun olmadigi, iletisime acik oldugu ve düzgün iletisim icin uygun bir ortamda bunu acikca ifade edin ama karsi tarafi utandirmadan, kirici olmadan. verdigi cevaplar tatmin ederse bi süre daha gözlemleyin ama bu sürecte siz ona adim atmayin, onun bi seyler baslatmasini bekleyin. baktiniz ondan bi adim gelmiyor, iliski terapistini önerin. benim hipotezlerim de su sekilde ama eger is terapiye gelirse terapistinizle daha iyi masaya yatirirsiniz;

1) hep siz bi sekilde baslatiyorsunuz diye adamin baslatma istegi kalmamis, zaten sizin baslatacaginizi düsünüyor

2) soruda cevabi yok ama performansindan yana bi sıkıntısı olabilir, ama siz bunu fark ederdiniz diye düsünüyorum

3) is kaygısı, depresyon vb majör bi problemi var bu da cinselligine yansiyor

4) gizli bi gündem icinde olabilir(aldatma, erkeklerden hoslanma vb