sütyen takmamak sarkmaya neden olur mu?

kendime saygısı olan her kadın gibi eve gelir gelmez atıyorum süslüler ama annem nine gibi olacaksın bu yaşta yapma şunu diyor zaten tipleri kötü daha beter olurlar mı acaba

1. Tam tersi, takmak zararli lol

16 şubat 2021 03:24

2. ben de tam tersini soracaktım ki anon1 yazmış:( kendime saygım yok takmadan duramıyorum:( desteksiz, süngersiz, tellerini kendim çıakrdığım normal sütyen takıyorum ama sürekli. takmayınca rahatsız oluyorum. zararı var mıdır, varsa nedri?

16 şubat 2021 03:29

3. Sutyen gogus kaslarini surekli desteklerse kaslarin gucu azalip sarkar(tembellestirmek gibi sanirim). Gece de giyerseniz uyku dongusunu olumsuz etkileyebilir. Siki sutyenler kan akisini olumsuz etkiler. Sutyenler Cildin gozeneklerini tikayabilir(ter, deri vs). Kanser falan olma laflari kanitlanmis degil. rahat ve dogru bedende sutyen giymek ve biraz da memeleri salmak lazim. Sonucta bu urunun cikma amaci sizin memelerinizin sagligi degil erkekler:']

16 şubat 2021 03:42

4. süslü ben bi senedir evdeyim, haftada bir, bazen iki haftada bir markete çıkıyorum sadece ve haliyle evde sütyen takmıyorum. şimdiye kadarki en özgür senelerini geçirdiler kashdkd ama geçen seneye göre bariz bir sarkma var :( ama benim memelerim zaten büyük olduğu için yer çekimi fazla etkide bulunuyor olabilir. ben son zamanlarda fark ettim bunu ve evde penye sütyen takmaya başladım. en azından sanki dışarı çıkmışım da eve döndüğüm saate kadar takmışım gibi, akşam 6 gibi çıkarıyorum. yani diyeceğim o ki uzun vadede sarkma yapıyor, evet. ama hep sütyen takmak da iyi değil üstte bir süslü açıklamış zaten detaylıca.

16 şubat 2021 03:57

5. Sütyen değil sporcu yarım atleti takıyordum 6-9 aydır ve hafif sarkma gozlemleyince sutyene hemmmenn geri döndüm. Kendine saygısı olan kadın dış görünüşüne önem verir bence. Herkes kendini olduğu gibi kabul etsin, ok ama Aynaya baktigimda kendi sebep olduğum şeylerden dolayı vücudumu deforme görmek istemiyorum. :(

16 şubat 2021 08:20

6. Ben de pandemiden beri takmıyorum hiç sarkma olmadı ama benimkiler küçük belki ondan.

16 şubat 2021 08:45

7. Nasıl ya sarkıyo mu cidden takmayınca bariz bi şekilde :/

Neyse kimse için önemseyemicem ama şaşırdım ve bi miktar üzüldüm djjsjf

16 şubat 2021 09:18

8. bu olayın saygıyla alakası vs yok ya ne demek kendisine saygısı olan her kadın bla bla size mi soracağız bu saatten sonra kendimize nasıl saygı gösterip davranacağımızı.

Sarkanların da nasıl sarkmış emin değilim evde sütyen takmıyorum hatta canım istemezse işe giderken de takmıyorum. Kilo da verdim memelerim küçük de değil sarkma da olmadı nasıl davranıyorsanız siz memelerinize artık.

16 şubat 2021 11:08

9. defalarca yazdım. sütyen çok çok az kullanıyorum. yazın dışarıdayken, kışın dar kazak vs giydiysem. evde falan asla kullanmam. 26 yaşındayım, memelerim 75c ve yuvarlak. hiç sarkma yok.

16 şubat 2021 11:10

10. anonim 8 yaldır yaldır geliyor... hee yoğuruyoruz biz her gün memelerimizi saatlerce. ne demek nasıl davranıyorsanız... demek ki küçükmüş kuzum seninki herkesin büyük olacak diye bir şey yok

16 şubat 2021 13:29