yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    11 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sıkıcı ve düşük enerjili biri olmak?

    son üç erkek arkadaşım tarafından sessiz ve sıkıcı olmam nedeniyle terk edilmiş biri olarak tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. bıcır bıcır olmadığımı, kendi halinde çok konuşmayan ve maceracı olmayan biri olduğumu söylediler. öyleyim de :( her ortamda gözleri üzerine çeken ortamın enerjisini yükselten, herkesin arkadaş olmak yakınlarında olmak istediği o insan olmanın bir yolu var mı yoksa bunlar doğuştan mı geliyor süslüler?

    1. tam olarak soyledigin gibi biriyim, bence dogustan geliyor ya. sende bu yön olsaydı şimdiye kadar anlardın diye düsünüyorum. yine de keyif aldigin aktiviteleri bulup onlara daha cok zaman ayırırsan icsel enerjini atttırma ihtimalin var

    6 mart 2024 12:11

    2. yanında bulunduğun insanla da ilgili. bu sebepten seni terk edenler zaten seni yeterince tanımadan, kafalarının uyuşmadığı, sırf görüntünü beğendikleri için yanında olan tiplerdir. erkoların fikirlerine o kadar kıymet vermiyorum açıkçası. bir dahaki ilişkinde biraz daha kafanın uyduğu birilerine denk gelirsin umarım. ben de genelde small talk yapabilen bıcır bıcır biri değilim ama hiçbir erkek arkadaşımdan böyle bir yorum almadım. sürekli kakara kikiri olacak halimiz de yok. nedense erkek arkadaşlarıın bana öküz geldi ya.

    6 mart 2024 12:11

    3. Tamamen böyle biriyim. Daha ağır hakaretlerde aldım. Ruhsuz, donuk, içi çekilmiş vs yorumlar hep duydum. Çok fazla arkadaşı olan biri değilim, sessiz sakinim, insanlarla samimi olmam çok uzun zaman alir. Söyle söyleyeyim hatta üniversite 1de aynı yurtta tanıştığım arkadaşımla son sene ancak samimi olduk mezun olalı nerdeyse 2 sene oldu daha yeni yakın arkadaşız diyebilirim.

    Diğer 2-3 arkadaşımla da aram bu sıkılıkta. Yeni evlendim daha eşimin arkadaşlariyla tanismadim, sürekli buluşmak istediklerini söylüyor eşim ama hep daha sonra diyorum. Planlı bir buluşmaya gitmekte istemiyorum. Denk gelir dışarıda bir yerde tanışırız diye düşünüyorum.

    Asla ortamda sürekli konu açan, kendini anlatan bıcır bıcır biri olmadım. Sorulmadikca kendim hakkında bilgi vermem. Bunları kasıtlı yapmıyorum. Sonradan fark ettim böyle olduğumu.

    Öğrenciyken üzülüyordum soğuk olmama, içime kapanık olduğumu düşünüp üzülüyordum. Ama bu şekilde iyi olduğuma karar verdim. Sağlam ve net şeffaf ilişkilerim var.

    Herkesin kişiliği farklı. Kendinizi sevin. Sizinle aynı frekansta olmayan insanlara rol yapmayın.

    6 mart 2024 12:41


    4. Ben bunu kabul edip kendimi sevmeye çalışmak istemiyorum susluler ben bunu değiştirmek istiyorum :( bıcır bıcır olanlar sırrınız ne :(

    6 mart 2024 13:45

    5. burda asıl olay sana bunu söylemeye cesaret etmeleri? pardon da sen kimsin beni değerlendiriyorsun küçük beyninle. aynen bu mantalitede olacaksın, iki sik kırığı erkek için değişmek de ne demek biraz kendinize saygınız olsun kızlar 

    6 mart 2024 19:20

    6. Sadece onlar nedeniyle değil süslü bazen ben bile sıkılıyorum kendimden daha ilgi çekici bir insan olmak istiyorum kendimden mutlu değilim bu şekilde

    6 mart 2024 19:26

    7. Ya süslü millette bir bıcır bıcır kız takıntısı var. Kim bu bıcır bıcır kız kimse bilmiyor. Bıcır bıcırı abartırsan dırdırcı kadın oluyorsun yani kafada bir kadın profili var ama aslında o kadın yok. Maceracı kadın ne mesela? Kime diyoruz maceracı diye? Bu malların kafasındaki kadın tipini sallama ya. Bu yanında bulunduğun kişinin sana nasıl enerji verdiğiyle alakalı. Adamlar seni bir şekilde kasmış da kasmış yani kasılmışsın. Sevgili olmak bu değil. Yanında rahat hissedersin sevgili olduğun kişinin saçmalayınca rezil oldum diye düşünmezsin, yere de yapışabilirsin, affedersin ama ağız dolusu kusadabilirsin. Sen rahat hissedememişsin yanlarında işte. Konu dümdüz bununla alakalı .

    6 mart 2024 20:35


    8. 1-2 kisi değil ki böyle diyen süslü, hayatımın farklı dönemlerinden o kadar çok kişiden böyle ima duydum ki :(

    Tüm gün manyak gibi okuyorum nasıl değiştirebilirim diye ama hiç yardımcı olmadı. Lütfen mucize bir cevap gelsin :(

    6 mart 2024 21:12

    9. İçindeki çocuğu beslemen ve seni mutlu eden yanında kendini rahat hissettiğin kişilerle olmalısın. Ben de böyleyim ama yakın olmadığım ve frenkansım olmayan insanların yanında böyleyim. Mesela ablan veya kız kardeşin var mı, kendi ailenin yanında nasılsın??

    6 mart 2024 21:21

    10. Süslü bende senin gibiyim. O yüzden pek arkadaşım da yok. Ama seven olduğu gibi seviyor. Erkek arkadaşım ben sessizim diye dikkatini çekmiş. Sessizliğimle sevdi beni. Gerçekten seven sevdiğini sıkıcı bulmuyor. Zaman zaman konuşmadığımdan sessiz olduğumdan yakındığı oldu. Ama genelde telefonda konuşurken şikayet ediyordu. Yan yana geldiğimizde eğlendiğimiz çok oldu. Erkek arkadaşım da konuşkan birisi. Daha çok bana takılırdı. Yanındayken sessiz de kalsam sıkıntı yapmazdı. Hiç konu olmasa bana takılır eğlenirdik. Birbirimizi bu şekilde dengelerdik yan yanayken.

    Demem o ki herkesin bir dengi çıkıyor. Kendin olmadığın zaman da sınırlarından, kendinden ödün vermiş oluyorsun. Hayat görüşünü bakış açını değiştirebilirsin bu iyi bir şey ama kendin olmayı değiştirmek iyi gelmiyor. Seninde dengin çıkacaktır

    6 mart 2024 21:23