sınava yalnız gitmek istiyorum ulaşım kartı para falan sınava giriş esnasında nereye saklıyorsunuz?

arabam yok ona atamam. bu arada sınavda çantaya izin verilmemesi kadar saçma bir şey yok. atariz her şeyi içine asariz siraya. zaten sınav gozetmenleri ikişer uçer. tel tokadan bahsetmiyorum bile. saç ma lik. telefonla da giriyorlar o da başka boyut diyecek bir şey bulamıyorum. var mı taktikleriniz ?

1. Emanetci oluyor hep

30 ağustos 2020 04:12

2. Emanetci okul çalışanı mi. Yoksa nasıl güvenip paramı ve kartı vereceğim. Çıktığımda dımdızlak kalırsam. Kimse de merak edip gelmez beni almaya ...

30 ağustos 2020 04:14

3. Ben hep tanımadığım insanlara vermiştim gözlemleyip.

30 ağustos 2020 04:19

4. Baya emanetci oluyor genelde okul calisanlari. yuzlerce insanin esyasini aliyor. Bir kartinizi biraz da para goturun bir sey olmaz

30 ağustos 2020 04:19

5. Spor ayakkabıma tabanlık koyuyorum siyah. Onun altına atsam bir şey olmaz herhalde diye düşündüm ben de. Arkadaşım hep ayakkabısına koyardı çünkü. Bazı yasakları koyarken hiç düşünmüyorlar nasıl donecek bu insanlar evlerine diye.

30 ağustos 2020 04:26

6. Biraz riskli. korona var risk haritası kıpkırmızı okul çevrelerinin. EN azından benimkinin. Zaten kalabalık olmuyor deseler bile kalabalık olacak. Biraz endişe ediyorum aileden birini sürüklemeye. Bakalım ne olacak.

30 ağustos 2020 05:07

7. Sınav sonrası izole olma şansım var. Veya sınavda ben kapmadım ama ailem dışarıda sohbet etti veya mesafe ayarlanamadi kapti o olasılıklar da var ve bu daha kötü hissettirir.

30 ağustos 2020 05:12

8. Hangi sınava gireceksiniz? Yasaklı şeyleri iyice incelediniz mi? Mesela benim kpss giriş belgemin üstünde para, ulaşım kartı, basit anahtar serbest yazıyor. Siz emin misiniz gireceğiniz sınavda bunların yasak olduğuna

30 ağustos 2020 07:02

9. Ösym sınavlarında yaklaşık son 2 senedir sanırım kurallar biraz hafifletildi. Basit tokalı kemer, piercing, anahtarlıksiz anahtar, ulaşım kartı, kağıt para sorun olmuyor diye biliyorum ki son girdiğimde 5 küpe 3 piercing ile girdim. Sınav giriş belgesine tekrar bakın isterseniz.

30 ağustos 2020 07:59

10. Ben sütyenime sokuyorum