yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    15 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sıradan türk kadını nasıl görünür?

    bazen ekşide ve süslüde sıradan türk kadını diyorlar bazı insanlara ama sıradan türk kadını nasıl görünüyor? ülkede arabı, kürdü, çerkesi, yörüğü, göçmeni, orta asya'dan dün göçmüş gibi görüneni herkes birbirine karışmış durumda ve bence sıradan türk kadını diye genelleyebileceğimiz bir tip yok yani genelleyebileceğim tek şey kadınların genelde 160-170 boy aralığında olması ve çok beyaz ya da kavruk esmer olmaması yani orta boylu ve açık buğdaydan koyu buğdaya giden bir ten aralığı var ama onun dışında işte sıradan türkiye kadını denilecek bir benzerlik görmüyorum ben. yabancı biri bana türk kadını ortalama nasıl görünüyor diye sorsa anlatamam boy ve ten rengi dışında. "sıradan" türk kadını nasıl görünüyor sizce?

    1. haklısın öyle net bir stereotip bence de yok. ama böyle diyenlerin genelde 160 boylarında, balık etli, hafif basenli, açık buğday tenli, kahverengi gözlü ve kahverengi saçlı kadınları anlatmaya çalıştıklarını düşünüyorum. 

    4 eylül 2021 17:43

    2. Sarı alt tonlu buğday tenli siyah omuzlarında saçlar ince dudaklar kalın telli kaşlar skinny jean üstüne penye crop top 38 beden civarlarında hafif basenli altına da converse benim dışarda yürürken gördüğüm böyle

    4 eylül 2021 17:43

    3. kökeni ne olursa olsun en az birkaç kuşaktır Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan kadınların ortalaması yağmur tanrısevsin bence. herkes onun kadar güzel değil tabii ki ama ülkede yaşayan her milletten insanın kadınlarından yağmur tanrıversine uyarlayabileceğimiz bir çoğunluk bulunuyor bence.

    4 eylül 2021 17:44


    4. Aaa evet ya yagmur tam bir türk kadını gerçekten nokta atışı

    4 eylül 2021 17:47

    5. Ben bi de şeye çok özeniyorum kızlar rus genlerine İnstagramda bazı sayfalara denk geliyorum anne kız fotoları paylaşıyorlar allahım uppuuzun sapsarı saçlar cam gibi gözler bu nasıl güzelliktir yarabbim hele o kız çocukları..hakkaten maşallah mesela kızıl saçla mavi gözün bir araya geldiği tek gen iskandinav ve ruslar galiba 

    4 eylül 2021 17:49

    6. Kötü renk saç ve göz, kalın kaş, küçük olmayan bir burun, büyük olmayan hafif çelik gözler, ince dudak, hafif çıkık elmacık kemikleri, buğday ten, 160 civarı boy dolgun basen.bence böyle çoğunluk

    4 eylül 2021 17:52

    7. koyu renk saç baskın, haliyle genotipte de olunca çoğu insanın saçları kahverengi tonlarında. Göz de aynı şekilde. Ten olarak da çok beyaz ve esmer olanlar azınlıkta, genelimiz buğday tenli oluyoruz. Ortalama boy da 160-170 arası diyebiliriz. Ama bunlar çok genel özellikler bence özel bir benzerlik yok. Çinliler de sarı tenli, çekik gözlü, kısa boylu demek gibi bir şey.

    4 eylül 2021 18:08


    8. Ay kötü renk yazmısım süslüler koyu demek istemistim ben sori simdi gördüm.

    4 eylül 2021 18:29

    9. Selena gomez

    4 eylül 2021 20:11

    10. Bence burcu kıratlı ya tam türk ortalaması. Yağmur dan emin olamadım.

    4 eylül 2021 20:44