sızce kankam mı haklı sevgılım pıntı ve pıs mı?

sevgılım 23 yasında kpss atamasını az bır puanla kacırdı. suan asgarı ucretlı bır ıste calısıyor ek olarak akvaryumla ılgılenıyor bıtkı ve balık satıyor. acıktan kuruma gırebılecegı bır baska bolum kazandı mayısta mezun olacak oradan. hergun dısarıda gorustugumuz ıcın epey pıntılestı herseyı alman usulu oduyoruz. 21 yasındakı cocuklugumdan berı arkadas oldugum ve aılecek gorustugum arkadasım sevgılısıyle aynı evde yasamaya basladı. dogum gunum dıye basta cagırmıslardı 6 kereye yakın gıttık yedık ıctık. her seferınde elımız bos gıttık. hep arabayı park edınce bır seyler alalım dıyınce oralı olmuyor en son ben otoparktan arabayı gerı dondurdum tatlı alıp gıttık. o gunden sonra kankam bana mesaj atmadı yazınca soguk davrandı. 2 aydır ne gorusme ne eve cagırma var. sevgılımde akvaryum ısını bana yaptırmak ıcın eve cagırıyordu ısı bıttı tabı dedı. whatsapptan yazıp sıtem ettım sevgılın mı gorusmemızı ıstemıyor erkek arkadasım boyle boyle dıyor dıye bana dedıgı 10 tane adam bası sayarak tatlı almıssınız tuvaletı sevgılın pıs bırakmıs kaapaga bır kıl ve bır seyler sıcratmıs kız arkadasımın mıdesı kalktı ben temızledım ondan dolayı sogudum sen de ısın dusunce yazıyorsun dısarısı soguk dıye bıze gelıyorsun gıbı seyler soyledı. genelde gorusecegımız zaman soguk dısarısı kafede otur kalk yapamayız ısten cıkar cıkmaz hemen sıze gelelım dıyordum. sızce konusmayı tamamen kesmelı mıyım aılemız gorusuyor sevgılım de temız bıraktıgını soyluyor. anneme anlatmalı mıyım

1. Sürekli Arabayı park ettikten sonra bir şeyler alalım demen.....

30 ocak 2023 03:31

2. Noktalama işaretlerini öğrendikten sonra soruyu revize ederseniz haber verin lütfen.

30 ocak 2023 03:34

3. ı'lara rağmen okuyayım dedim ama yine olmadı, herkesin sevgilisi birbirine karışmış tebrikler.

30 ocak 2023 03:35

4. klavyemde turkce karakter yok mekanık klavye yurtdısından aldım.

30 ocak 2023 03:39

5. ı'nın türkçe karakter olması şoku...

30 ocak 2023 03:44

6. caps lock acık olsa buyuk harfle yazmıs olurum en klavyelerde malesef boyle oluyor.

30 ocak 2023 03:55

7. Low hayatlar low iliskiler :(

30 ocak 2023 07:14

8. Bu ne-

dir?

30 ocak 2023 08:02

9. ben calısmıyorum saglıktan atamamı beklıyorum. erkek arkadasım asgarı ucretle calısıyor ve ek ıs yapıyor. evde bos durmamak ıcın gecıcı olarak calısıyor dıyelım. evlenmeyı de dusunuyoruz o yuzden kendısı 50 bınıyle paket beyaz esya aldı. kankamın gucendıgı sey paketten 8 tane tartolet cıkması :D kutuyu acarken mutfakta tepsı hazırlıyordum sok oldum yarısı bostu. pastaneye gıdınce ucretsız verılen ıkram tartoletlerınden secıp almıs. ben en son gıttıgımde tatlı alacaktık unuttuk dedım o yuzden alması ıcın ısrar ettım. dogumgunumu kutladılar pasta ve sarma ve 500 tllık gıysı aldılar. sevgılısıne 300 tlye tırnak yaptırdım demıstım onu bıle anlatmıs kankama.

30 ocak 2023 08:17

10. Valla çok fakir ilişkiler bunlar ya allah kahretmesin.

- asgari ücretle bir yerde çalışıyor, sen ne yapıyorsun? Öğrenci misin? Öğrenci olsan da hiç paran yok mu? Soğuk size gelelim diye siz mesaj atıyorsunuz, bu insanların evinde ikram edecek bir şeyi var mı yok mu sormuyorsunuz? Bu erkek arkadaşınız kadar sizin de sorumluluğunuzda hatta sizin direkt sorumluluğunuzda çünkü sizin arkadaşınız.

- erkek arkadaşınız da bir yerden( akvaryum meselesi) kullanıldığını hissettiğinden bir şey almak istememiş gibi düşündüm ben o da küçük hesaplar peşinde.

- diğer tarafta tatlı adedini sayacak kadar küçük hesapçı ama onları masum görebilirim çünkü eve kendini zorla davet ettiren sizsiniz.

Kimseye anlatmamalısınız, ayıbınızla oturmalısınız.

Yani sizin yaklaşımınız insanların evini kullanmak gibi olmuş sevgiliniz ve siz çıkarcısınız ama karşı taraf da farklı değil. Bu yüzden bir daha görüşmeyin bence. Kapatın konuyu.

Low hayatlar low ilişkiler cidden.

30 ocak 2023 08:18