saçı yumuşatan market şampuanı öneriniz var mıdır süslüler?

1. dove gerçekten yumuşacık yapıyor saçı rossmann varsa yakında isananın şampuanları da güzel yumuşatıyor.

7 ağustos 2022 20:20

2. A1 sağ ol süslü. Dove indirime girince alacağım, isananın hep bitmiş oluyor mağazada asla bulamıyorum. Dove şampuanlar fena zamlanmış :(

7 ağustos 2022 20:22

3. Anonim 3 gibi bende pembe renkli Elidor diyorum. Çok yumuşatmıştı saçımı. Bir de siyah renk kutulu saç kremi vardı kokusu saçımda epey kalmıştı.

7 ağustos 2022 20:33

4. Teşekkür ederim diğer cevap verenlere. Bakacağım hepsine

7 ağustos 2022 20:34

5. Elidor pembe ambalaj. Güçlü ve parlaktı sanırım. Hem kokusu güzel hem de baya yumuşatıyor süslü.

7 ağustos 2022 20:52

6. Herkes elidorun pembesini çok önerdi, yarın markete gidip alayım en iyisi :) teşekkür ederimm

7 ağustos 2022 20:57

7. Her şeyden kısarım sacimdan kismam normalde cunku seboreik icin hazirda bekler, ince telli islem gormus kupkuru saçım. ama geçen gün iş için gittiğim bir şehirde kaldığım otelin saunasinda ille kese kopuk alın diye tutturdular hadi alayim dedim. Orada görevli kadın saçımı da yıkadı dev boy turuncu elidorla. O nasıl güzel koku nasıl yumuşak parlak yaptı saçımı kremsiz serumsuz ipek gibi oldum. Sabah bir daha yıkarım saçım kötü olur diyordum ama hiç gerek kalmadı. Bir çılgınlık yapıp alacağım ben de o turuncudan sanırım.

7 ağustos 2022 22:58

8. Eyüp sabri zeytinyağlı benim saçımı yumuşatıyır. Bim'de var.

8 ağustos 2022 01:39

9. Süslü içinde silikon var mı kaçıncı sırada bu önemli. Kullanırken yumuşak ama içten içe de saçı çok döküyor silikon. Dimethicone veya dimethiconol olarak yazılıyor içeriğe.

Bende dove var ama 5.siradaydı bunlar. Bizimkiler hobby kullanıyor ve 9.sırada. head and shouldersda 4 veya 5ti.

8 ağustos 2022 09:52

10. elidor yumusatiyor ama duzenli kullanimda bir sure sonra dokmustu benim sacimi. yillardir elimi surmuyorum, nefret ettim. ozellikle ikisi bir arada sampuanlar kullanmamaya dikkat edin ve yukarida biri soylemis silikon mumkun oldugunca alt siralarda olsun

8 ağustos 2022 15:16