saçına evde cila yapan var mı?

süslüler su an yurtdışındayım saçlarımı 3 4 ay önce sombre ombre karışımı bir şey yaptırmıştım, duşa girdikçe renk açılıp tuhaf bir sarıya döndü ve turuncular çıkmaya başladı. kuaförler burada çok pahalı, evde kendim bir cila yapayım diyorum 15 20 dakika saçta tutulan bir şey zaten saçın içine etmem diye düşünüyorum. ancak bir sürü tarif var nette hangisini yapsam bilemedim yapan biri varsa bilgilendirirse çok sevinirim

1. Örneğin 7.1 ile mi yapmak mantıklı 7.11 ile mi? İçinde oksidan olmalı mı olmamalı mı? Boyayı rossmanndan alacağım sanmıyorum ki tekli oksidan bulabileyim içinden çıkan oran olur mu bilemedim

29 temmuz 2022 13:25

2. Ben 7.1in yarısı. Bir çay bardağı su. Oksidanın tamamı. Biraz mor şampuan. Islak saçıma sürüp iyice dağıtıyprum üç dk falan saçımın her yerine yayıyorum. Fazla beklersen koyu olur. Gayet memnun kalıyorum kuaförden çıkmış gibi. . İki hafta götürüyor. Yıpranma olmuyor.

29 temmuz 2022 13:42

3. A2 süslüm teşekkür ederim totalde ne kadar bekliyor saçta

29 temmuz 2022 13:54

4. İşte başladıktan itibaren beş dk geçmiyor kesinlikle. Rengi alıyor hemen. Ovuştura ovuşura sürün.

29 temmuz 2022 14:30

5. Teşekkürler süslü, sizin platin sarı mı ypksa daha koyu mu, 15 bekletmeyi düşünmüştüm de

29 temmuz 2022 14:33

6. Küllü kumral istiyorsanız 7.1 ya da 7.11, daha küllü sarı istiyorsanız 8.1

Ben boyanın tamamını kullanıyorum, yarım çay bardağı su yetiyor. Bir tam çay bardağında boya çok açılıyor istediğim rengi vermiyor. Kutunun içinden çıkan oksidanın tamamı bir de ben igora turuncu azaltıcı koyuyorum 1 nohut büyüklüğü. 10-15 dk bekletiyorum yıkıyorum. Çok güzel cila oluyor.

29 temmuz 2022 16:27

7. Cevapları görünce şaşırdım cikada oksidan olmaz ya da 1 kaşık kadar olur diye biliyordum çok açılmaz mı böyle?

29 temmuz 2022 16:34

8. 8.1 boyadan 1 parmak boyutunda kaba dök

istersen yarım parmak kadar da oksidasyn

üstüne bolll bol saç kremi. ben bir avuç kadar döküyorum

yarım su bardağı su

karıştır iyice. tüm saçına güzelce uygula. 15 dk beklet yıka.

not : ben 20 dk bekletiyorum hepsini sürdükten sonra.

29 temmuz 2022 18:04

9. Saçınıza cila için 7.1'in içinden çıkan 9luk oksidanı boşuna sürmeyin demeye geldim. Mümkünse 3lük oksidan alıp, onunla cila yapın. Halihazırda açılmış saça 9luk oksidan kullanmayın. Sadece boyayı aktifleştirmek için gerekiyor şu durumda.

29 temmuz 2022 22:58

10. Süslüler cevaplar için teşekkürler, yarım tüp 7.11 yarım çay bardağı oksidan, 1 cay bardağı su ve biraz şampuan koydum içine. Kutudan çıkan oksidanla yaptım rossmanda küçük oksidan bulamadığım için. Büyüğünün de görmedim gerçi. 15 dk beklettim. Benim için ideal bi eşitlenme oldu, bir tık daha koyulup küllüleşebilirdi belki oksidan oranı farklı olsaydı fakat bulamadım maalesef

30 temmuz 2022 15:36