3 video falan brad mondo tavsiye ederim, sonra karar verin.
Sağol süslüm izleyeceğim,sanırım yanıyor falan videoda :d
her şeyi bir günde yapmaya çalışma, saça zaman ver
toz açıcıyı 30 vol oksidanla kullan
bol bol sür
saçlarının uçlarından başla ve diplerine en son sür dip hemen açılır
saçlarını parçalara ayır başlamadan önce
saçlarını folyoya yada streç filme sar açıcıyı uyguladıktan sonra
40 dk kadar beklet, turuncu açılırsa ertesi gün bir daha aç
yeteri kadar açıldıysa saçın cila yap biraz boya biraz su 1 çay kaşığı oksidan gibi
Lilaoje süslüm çok çok teşekkür ederimm ❤️ Mesela saçımı bir gün açıp ertesi gün mü boyamalıyım? Açılmış saç bekleyince kötü olmaz mı? Ben hemen açılınca boyanır sanıyordum
Ben evde 5 6 cm dip rengi siyah sonrası boya koyu kahverengi saçlarımı evde açarak acik kumrala boyadim. Yapabilirsin zor degil. Saçların ince telli mi kalin telli mi ? Şuan sağlıklı mi yıpranmış durumda mı?
Aciciyi diger anonimlerin dediği gibi uçlardan baslayarak surmen gerekiyor. Yardim edebilcek biri varsa daha iyi olur. Kontrollu davranmak gerekli. Eger elin hizli değilse aliminyum folyo işine girme derim. Yakabilirsin. Enseden başlayıp yukari doğru en son sacin en tepesine açıcı sür.
Toz mavi açıcı kullan hatta verebilcegim en iyi tavsiye schwarzkopt blondme açıcı kullansan oksidaniyla birlikte çok iyi sonuc alırsın.
Biraz daha uygun fiyatli olarak igora ya da morfose yi tavsiye edebilirim.
Bence cok bekletmene gerek yok. 30 volume kullanirsan zaten ne kadar açıldığına bakarak kontrollu davranirsin ama ozellikle saçların ince telliyse 20 dakika falan yeterli olur.
Sıcak tonlarda mi soguk tonlarda mi sarı istiyorsun bilmiyorum ama küllü sarıyla boyarsan açıcıdan sonra hiç turunculuk falan kalmaz.
Açıcıdan sonra hemen boyamak zorunda değilsin tabiki. Istersen 1 2 gun dinlendirip daha sonra boyayabilirsin. Kolay gelsin süslüm
Anonim 3 çok sağol süslüm.
Saçlarım ince telli ve sağlıklı, 6 ay önce ilk kez boyattım sonra boyatmadım o zaman da açıcı kullanmışlardı ama röfle olduğu iöin dibine değdirmediler.
Blond me çok pahalı gelmişti ama bariz nir fark varsa onu alırım ve daha iyi olursa iki gün bekletir öyle boyarım.
Küllü sarı pek istemiyorum ama soğuk ton istiyorum hatta fotoğrafını atarım buraya.
Doğru anlamışım değil mi böyle yapayım her şeyi? :) tekrardan çok teşekkür ederim
(link: https://pin.it/7tXue7c Bu küllü mü bilmiyorum gerçi çok anlamıyorum)
(link: https://pin.it/1QVGQod Ve bu)
İkis de pinterestten umarım açılır süslü
Blondme bencede biraz pahalı ama kuaförde istedikleri fiyatın yarısina mal olduğu ve uzun süre kullanılabileceği için aslında kârlı bir seçim olabilir. Bariz bir fark olur mu senin saçların için bilemedim. Ama eğer bütçen yetiyorsa en çok onu tavsiye ederim.en az yipranmayla cok iyi açıyor. Ama ben morfoseden de memnunum. Kalin telli ve koyu kahverengi saclarimi turunculastirmadan açabiliyorum.
Istediğin renkler evet birazcık zor. Eğer ilk seferde yeterince açamazsan yada cok bekletmek istemezsen saclarini yıkadıktan sonra saçına hindistan cevizi yağı vs sür bi 4 5 saat tutabilirsen kalsin. Ertesi gün yeniden acma işlemini tekrarlarsın.
Istediğin renkler soguk renkler evet hatta alttaki açık küllü sarı oluyor sanırım. Turuncu azaltıcıdan kullanmani yada gümüş gri renk boyayla açık sarı karıştırarak boyamani tavsiye edebilirim.
Youtube da kendi saçlarını boyayan bir kadın vardı. Şimdi bulabilirsem o videolari göndereyim belki isine yarar.
Emine deligöz 'ün kanalina bak istersen ben ilk boyamadan önce youtube un altını üstüne getirmiştim :))
Bence market boyası kullanma en azından ilk birkaç boyamada. Profosyonel boyalar rengini daha iyi veriyor ayrica daha parlak ve kalıcı oluyorlar bence. Market boyaları daha cabuk rengi soluyor ve akıyor.
Boyadiktan sonra mor şampuan kullanabilirsin. Daha sonra haftada 1 kere tekrarlarsın. Böylece turunculasmanin hep önüne geçmiş olursun ama cok bekletme ve uçlarına cok getirme morlaştirabilir.
Ben evde bakırdan sarıya mavi siyahtan mora pembeye aklina gelen her rengi kendim boyadim 7 senedir. Yapılmayacak sey degil tabi ama biraz dikkatli olmak gerek. Umarim sonuctan memnun olursun:)
Çok teşekkür ederim süslüm inanılmaz yardımcı oldun her bir tavsiyeni dikkatealacağım çok çok sağol <3 :)