saç ektirmek hakkında tereddütler?

süslüler selam herkese, saç ektirme çok popüler bu ara sık sık görüyoruz ancak pek kadın yaptıran göremedim. saçlarım az özellikler önlerim gittikçe seyrekleşiyor. malesef kalıtsal bir durum, pek çok şeyi denedim ama çözüm bulamadım. burda acaba yaptıran, tecrübelerini paylaşmak isteyen var mıdır ? bi yerle görüştüm, yapılan işleri canlı gördüm çok hoşuma gitti ama bilemiyorum yaşım 30 bu arada. yaş ilerledikçe geç kalmaktan korkuyorum.

1. Merhaba ss annem için düşünüyoruz biz de nereyle görüştünüz ve beğendiniz merak ettim, bir de size neler söylediler görüşmenizde ?

22 mart 2022 14:57

2. Bütçeniz varsa yaptırın ss. Ben kaş ektirdim. Mükemmel değil ama eski haline göre çok iyi.

22 mart 2022 15:09

3. açılın bu işin uzmanı sayılırım.

her kadında saç ekimi olmuyor süslü. kafanın arkasındaki saçlarda da seyrelme dökülme oldu mu? olduysa kadın tipi diffuse dökülmen vardır ve donor alan uygun olmadığı için saç ekimine de uygun bir aday olmazsın. saç dökülmesine sebep olan hormon dht'dir. erkeklerde fark etmişsinizdir tepe kel bile olsa donörde sık saç olur cünkü o bölge dökülmeye (dht hormonuna) dirençlidir.

kadınlarda ise dht hormunu sadece tepe değil tüm saçı etkiler ve saç ekimi olsa bile ekilen saç kökü zaman içinde dht sebepli ölecektir. erkenden saç ektirsen bile o kökün olceği varsa ölür.

dht blocker bazı ilaçlar var mesela xpecia tablet. minoxidil de kullanabilirsin doktor tavsiyesiyle.

prp kalan saçını güçlendirir ama ölen kökleri canlandırmaz bu arada bilgin olsun, boşa vaad veren yerler olucaktır inanma :/

22 mart 2022 16:14

4. Süslü peki erkek tipi saç dökülmesi olan kadınlara önerir misin? Yani sadece saç ayrım çizgimde açılma var gibi düşün

23 mart 2022 01:58

5. evet süslü o zaman olur. dhi tekniği yapan doktor bulursanız daha iyi olur.

23 mart 2022 20:00

6. Siz kime yaptırdınız süslü ve fiyatları nasıl

23 mart 2022 21:23

7. Merhaba, süslüler, bu soruyu görünce tekrar canlandırmak istedim, güncel bilgilerinizi ve durumunuzu paylaşırsanız çok sevinirim, kendim için araştırıyorum İstanbula geleceğim bunun için ancak piyasa felaket olmuş malum turistler varken çoğu Merkez yüzümüze bakmıyor, sizin güvenilir bulduğunuz yerler varsa isimlerini yazar mısınız, yaz gelmeden yaptırmak istiyorum dökülme devam ederken yapılması uygun değil dediler ama belki bir kaç ay sonra..

24 şubat 2024 22:57

8. son süslü selam, istanbulda yasemin turgut'u önerebilirim. sosyal medyası olacaktı bi bakarsın. kendisiyle uzun sene birlikte calıstık sonuçları çok güzel titiz ve temiz çalışır. en son leventte bi hastanedeydi

25 şubat 2024 12:57