saç masaj tarakları cidden işe yarıyor mu?

deneyenler yazabilir mi,bana boş bir şey gibi geldiği için almadım ama eğer memnun kalındıysa almak isterim

1. Duşta kullanılanlardan mı bahsediyorsun süslü?

16 nisan 2023 15:50

2. evet süslüm

16 nisan 2023 16:07

3. Ben de istiyorum bunlardan, "kısa diş yıkama, uzunlar masaj için uygun" gibi şeyler okudum, trendyol bazı yorumlarda aşırı yumuşak hiç etkisi yok gibi şeyler yazılmış bu açıdan da yorum gelirse çok güzel olur süslüler ya

16 nisan 2023 16:16

4. Kesinlikle daha güzel şampuanı yayıp temizliyor

16 nisan 2023 18:10

5. Ben normalde (link: https://ty.gl/pzhj4xcxip Bunun) yeşilini kullanıyorum. Duşta şampuanlı saça uygulayınca çok güzel rahatlatıyor ve özellikle saçımın kepeklendiği dönemlerde o kepeğin daha iyi arınmasını sağlıyor (gizlinot: Kese/fiziksel peeling gibi düşünün.) onun dışında başka bir meziyeti olduğunu düşünmüyorum. Fakat çok sık uygulamıyorum saç dökülme ihtimaline karşı. belki 2-3 duşta bir kullanıyorumdur.Ben Mayıs 2022'de 40 tl'ye almışım yakın vakitlerde de 20 TL'ye satıldığını gördüm açıkçası üzülmedim değil. Burada 38 ₺ ama illaki fiyatı düşürürler ya da daha düşük fiyattan satan satıcılar bulabilirsiniz. Satın almak isterseniz ona göre karar verin plastik bir şey çünkü ederinden fazla para vermeye gerek olduğunu düşünüyorum.

16 nisan 2023 20:42

6. Yumuşaklığı konusunda konuşmak gerekirse benim kullandığım ortanın bir tık üstü. Kafa derinizi acıtacak seviyede kesinlikle değil ama kepekleri de iyice arındırmak için de yeterli sertlikte diye düşünüyorum.

16 nisan 2023 20:44

7. Aha da daha uygun fiyatlılarını buldum.

(link: https://ty.gl/w8qgivhm4v Trendyol linki)

(link: https://www.hepsiburada.com/du-tarai-yumuak-silikon-sa-yikamasa-derisi-masaj-tarai-p-HBCV0000373ZJF?magaza=Gold-Star+Kozmetik+ve+Avm&url_src=and-product-detail Hepsiburada linki)

Biraz amme hizmeti gibi oldu ama neyse :d

Bu arada bunların daha uzun dişlilerini ve daha pahalı olanlarını gördüm ama bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor onlara o kadar parayı vermek hani bana kalırsa ikisi de aynı işlevi görecekmiş gibi geliyor. Eklips'inkinden bile memnun olanlar var mesela.

16 nisan 2023 20:52

8. bayağı yarıyor bence.

öncelikle saç gerçekten iyi temizleniyor, hafifliyorum ben resmen. saç dökülmemi azalttığını gözlemledim ve benim saç derimde egzama var ona çok iyi geldi

17 nisan 2023 02:54

9. Hani bazen saç kökleri sızlar acır ya bu tarak o sızlamaya merhem gibi oluyor, daha bugün kullandım, kafam rahatladı masaj etkisi gerçekten güzel

17 nisan 2023 03:50

10. Linkteki taraklar çok tuhaf geldi bana ucu sivri. Süslüler siz de bunlardan mı kullanıyorsunuz? Merak ettim sizden okuyunca marka verebilecek var mı?

17 nisan 2023 03:59