saçlarımın ön kısmındaki katları nasıl hızlı uzatabilirim ya da nasıl düzgün kullanabilirim??

düz kesimli saç seviyorum ve düzenli şekilde saçımın önü hep katlanıyor, koparak dökülüyor sanırım. uzamıyor bir türlü var mı bunu yaşayan? :( aslanbaş gibi olucam diye korkuyorum :( bide yakın zamanda sombre gibi bişey yapıldı iyice kısaldı.

1. Aynı durumdayım süslü, ben de birkaç gün önce sormuştum ama cevap gelmedi☹️

24 mart 2021 15:42

2. Saçımın bir bölümünü nasıl hızlı uzatabilitim nasıl bir mantık ya. Hiç mi biyoloji dersi almadınız.

Çiçek costuranla.

24 mart 2021 15:43

3. Mantıksız olan senin cevabın. Saçımın önleri diğer kısımlar kadar uzamıyor güçsüz, bunu nasıl dengelerim diyor, normalden fazla uzasın demiyor. Hey allahım.

24 mart 2021 15:46

4. anonim 2'nin okuduğunu anlamama gibi bir problemi var belli ki.

sadece tek bir kısmını nasıl uzatırım diye sormuyorum sayın ukala.

sürekli koparak dökülen kısmının bu şekilde olmaması, diğer yerler gibi kısalmadan uzaması için ne gibi bir yöntem uygulayabiliyorum diyorum.

açıklattırdın.

24 mart 2021 16:39

5. Süslü soruyu takip ediyordum ama hiç cevap gelmedi, o yüZden iyi geldiğini düşündüğüm şeyleri sizinle de paylaşmak istiyorum. Bu arada benim saçım doğuştan böyle değildi-bazı saçlar genetik olarak böyle oluyor-, birkaç sene önce kakül kestirmiştim ve bir seferliğineydi ama sonra ne yaptıysam oradaki saçlar uzamadı. Hatta gitgide daha gerideki saçlar da böyle oldu. Hiç boyamadım, asla ısı kullanmam. Yine de böyle. Reddit’te, longhaircommunity’de araştırdım, böyle olan çok kişi var. Son birkaç aydır uzuyorlar gibi, farklı yaptığım şeyler şöyle; Banyoda çok sıcak su kullanmamaya çalışıyorum, şampuanı direkt kafamın üstüne sürmüyorum, suyla köpürtüp öyle kullanıyorum. Banyodan sonra Pamuklu eski tişörtlere sarıyorum. şampuanım nemlendirici özellikte oluyor, silikonsuz ve mümkünse sülfatsız. Duruladıktan sonra saçta yumuşak bir his bırakanları tercih ediyorum. Saç kremi, maskesi eskiden kullanmazdım şimdi kullanıyorum. Açıkçası saçımın her yerine sürüyorum ben. toka takmamaya çalışıyorum. saten yastık kılıfı Alma planım var. dökülenlerin uçlarında hep yarım cm lik kısım aşırı incelmiş oluyor, onları kesiyorum ama çok sık değil. banyodan sonra ıslak saçlarımı durulanmayan kreme buluyorum resmen, en çok bu işe yaradı bence. İlk sürünce Yağlı gözükmüyor ama  Yağlanma süresi kısalıyor, evdeyim diye aldırmıyorum. bunlar dışında Urban care biotin spreyini denemiştim, bende bir işe yaramadı ama memnun kalan çok kişi var. Vitamin takviyeleri de belki işe yarayabilir.

24 mart 2021 22:26

6. Süslü benim de kakülüm vardı ve hiç uzamadı :( şekil verince de olmuyor önler olduğu için tas kafa gibi görünüyorum :( mecburen o saçlarımı bir tel tokayla önden arkaya doğru  tutturuyorum

24 mart 2021 23:01

7. Anonim 4 süslüm gel sarılıp ağlayalım :(((

24 mart 2021 23:50

8. Süslü :( ağlanacak haldeyiz cidden , işe girince kaynak yaptıracağım son çarem o sen düşünmüyo musun

25 mart 2021 00:55

9. süslü ben kaynak düşünmemiştim ama curtain bangs ya da kore tarzı kakül kestirmek aklımda vardı. belki bir modeli olursa daha iyi olur diye düşünmüştüm. Biraz uzadılar Ama eski hallerine döneceklerini pek sanmıyorum :(

25 mart 2021 12:08

10. Aynen süslü benim şu an çok kısa, kakülden 1 parmak uzun gibi ve aşırı kalın kesmiş kuaför malesef :( biraz daha uzayınca kulağıma falan gelirse gidip katlı kesim yaptırmayı düşünüyorum ben de

25 mart 2021 19:56