saçlarına mayonez sürmeyi deneyen oldu mu?

kuaförüm tavsiye etti ama bilemedim denesem mi? denedim iyi geldi diyen varmııı? bide arınmaz da sanki o ya:/

1. Yumurtadan yagdan bitlenirsin ayol

9 temmuz 2018 00:36

2. ay bilemedim süslüler ben saçlarım çok kuruyor dedim mayonezde hem yumurta hem zeytinyağı var saçlara çok iyi gelir dedi, ben sürerim sürmesine ama tiksinip bidaha da yiyemem diye korkuyorum dkjdhj:/

9 temmuz 2018 00:40

3. Mayonez sürmekten daha basit bir yol olarak yumurta ve yağı çırpsanız onu sürseniz nasıl olur :) hem içindeki kimyasallar da dahil olmamış olur :d

9 temmuz 2018 00:42

4. yok yahu ne yağlar sürdüm şu zamana kadar kafama hiç bitlenmedim bitlenilmez bence :>

9 temmuz 2018 00:42

5. Yemeyeceksen sur kiz selulit olmaz ajjdjs ama bitlenmene degmez maddm oyle heinz'a para vereceginenyumurtaya zeytinyagi kat?? Arkadaslari ona einstein diyor. Ben olsam surmem ama saka bir yana

9 temmuz 2018 00:43

6. ben sürdüm 😂 besledi ama çıkarana kadar saçı üst üste yıkadiginiz zaman cok kuruyor. kendiniz yaparsaniz cok daha iyi oluyormuş tabi o doğru

9 temmuz 2018 00:44

7. kırıklarımı yeni temizlettim galliba saçlarıma bunu yapamayacağım, hindistan cevizine devam.......

9 temmuz 2018 00:48

8. Süslü sakınn kuzenim (5) anaokulunda bitlenince internette okuduğumuza göre bitleri boğuyormuş. Bızde gittik hemen sürdük sonra noldu bitler daha çok çoğaldı. Bunu o güzelim kırıkları alınmış saçlarına yapma lütfen.

9 temmuz 2018 00:52

9. ayy cidden mi tamam vazgeçtim sürmeyeceğim, yeni buluşlar aramaya devam :( teşekkür ettim süslüler <3

9 temmuz 2018 00:55

10. ben saçıma mayonez de sürdüm yumurta da sürdüm.hatta sürmediğim şey kalmadı süslüm ve ikisini de tavsiye etmiyorum bir işe yaramadıkları gibi boşuna aksiyon oluyor arındırmaya çalışırken.

benim saçım sarı boyalı ve baya yıpranmış durumda.belki sizde işe yarar ama dediğim gibi benim saçımda bir etkisi olmadı maalesef

9 temmuz 2018 02:31