sağlık ocağı antidepresan yazar mı?

devlet hastanesinde doktor tarafından 1 yıldır kullanılıyor ilaç bitti sağlık ocağı yakın diye oradan yazılabilir mi? yeni bir şehire taşındık doktor da bilmiyoruz o yüzden

1. Tam bilmiyorum ama galiba bir psikiyatri hekimi tarafından çıkarılmış raporunuz olması gerekiyor aile hekimine ilaç yazdırabilmek için.

27 ocak 2019 20:03

2. Süslüm yeşil reçetelileri yazamaz bana reçetesiz de satın alınabilen bir ilacı yazdığını hatırlıyorum.

27 ocak 2019 20:29

3. Rapor olmadan yazmıyorlar.

27 ocak 2019 20:39

4. Lustral selectra falansa eczacı daha onceden siz kullanmis misiniz diye sistemden bakip veriyor

27 ocak 2019 20:57

5. Yeni düzenlemeye göre aile hekimi yazsa bile veremiyor reçeteli satılan ilaçları. Psikiyatri hekiminin reçete etmiş olması gerekiyor. Annem eli boş döndü geçen haftalarda

27 ocak 2019 21:34

6.  teşekkür ederim cevaplarınız için en iyisi hastaneye gidip yazdırmak. peki çanakkalede memnun kaldığı doktor olan var mı?

27 ocak 2019 21:38

7. Süslüm merhaba. 1 yıl sonra sorunuza rastladım :d ben de Çanakkale'de yaşıyorum. Devlet hastanesinde psikiyatri randevusu bulmak çok zor, hemen doluyor. Hangi doktora muayene oluyorsunuz acaba, memnun musunuz

10 şubat 2020 15:06

8.  merhaba süslüm ben annem için sormuştum soruyu, malesef önerebileceğim bir doktor yok çünkü annem raporu olduğu için sağlık ocağından ilacını yazdırabiliyormuş kolayca, sorumun cevabını da belirtmiş olayım :) o yüzden herhangi bir psikiyatrist ile görüşmesi olmadı bu süreçte. geçmiş olsun size de umarım size en iyi gelen doktoru rahatça bulursunuz hemencecik

10 şubat 2020 18:34

9. Çok teşekkür ederim yanıtınız için süslüm, umarım hepimiz iyi oluruz :) bu arada buradan tanışıp görüştüğüm bi arkadaşım var Çanakkale'de, ifşa olmayı önemsemezseniz buluşup tanışabiliriz. Anonimlikten çıktım mesaj atmak isterseniz diye :)

12 şubat 2020 13:22