sağlık ocağında roaccutane yazarlar mı ?

randevum yok, almalı mıyım?

1. Yazmıyorlar diye biliyorum, roaccutane sadece cildiye bölümü tarafından yazılabiliyor sanırım.

25 temmuz 2018 22:37

2. Yazmazlar

25 temmuz 2018 22:37

3. benim arkadaşım yazdırıyordu 🤔

25 temmuz 2018 22:50

4. çok basit sivilce ilaçlarını bile yazmıyorlar uzmanlık gerektirdiği için, roaccutane'ı da yazacaklarını hiç sanmıyorum

25 temmuz 2018 23:00

5. kullanıyorum ilacı, doktorun önceden yazdığı reçeteyi götürsem de mi olmaz?

25 temmuz 2018 23:02

6. Eğer raporunuz varsa ve süresi dolmamışsa belki yazabilirler ama ilk defa kullanacaksanız yazamazlar.

25 temmuz 2018 23:03

7. yok ikinci ayım olacak, sabah gideyim bari. teşekkürler süslüler.

25 temmuz 2018 23:36

8. yazmazlar , sadece cilt doktorun yazabilir ihtiyacına göre . çünkü kafana göre kullanabileceğin bir ilaç değil , özel bir ilaç . etkiside büyük

26 temmuz 2018 11:56

9. evet anonim benimde öyle bir aciliyetim var. eczanelerde süresi dolunca sigortadan faydalanmadan reçetesiz alabileceğimi söylediler, şaşırdım.

26 temmuz 2018 17:03

10. süslü yaptırdım testi gittim doktorum yazdı ama ayın 28inde alabiliyormuşum benim amacım tatile gitmeden stok yapmaktı. eczaneden alamadım yani. yazdığı reçetenin zamanı geçti, 28inde de reçetem olmayacak. o yüzden sağlık ocağında yazıyorlarsa hemen yazdıracaktım yola çıkmadan.

26 temmuz 2018 17:34