sadece evde giydiğiniz şeylerle uyur musunuz yoksa yatarken ayrı pijama mı giyiyorsunuz?

sb

1. bu mevsimde evde eşofman, uyurken gecelik giyiyorum. yani hayır.

20 mart 2021 21:10

2. Pijamanın rahatlığı ev giysisinde yok o yüzden pijamaa :))

20 mart 2021 21:11

3. Kesinlikle ayrı pijama giyerim. Evde giydiğim kıyafetlerle uyuyamam.

20 mart 2021 21:14

4. Çok merak ediyorum ilk kim apıştan bahsedecek acaba jajjsf

20 mart 2021 21:19

5. Atma bu oku işte bu ok zehirli okkk

20 mart 2021 21:23

6. Ayrı kıyafet. Gündüz tayt ve sweat giyiyorum gece de pijama.

Pijamayla evde oturunca insan ne olursa olsun bence asla verimli veya motive olamıyor. Verimliden kastım illa ki şu kadar çalıştım/okudum/spor yaptım/atomu parçaladım değil. Gerçekten hiç bir şey yapmayacak bile olsa insan gündüz kıyafeti gece kıyafeti ayrımı olması o günü daha sağlıklı kılıyor.

Bir de pijamayla zaten yemek yapamam, bulaşıkları sudan geçirip makineye yerleştiremem mutlaka sıçrar, sıçramasa bile psikolojik olarak kirlenmiş gibi geliyor o kıyafetle her halükarda uyuyamam.

Ayrıca Şu anda home office çalışıyorum zaten pijama olmaz. dediğim gibi üzerimde kapüşonlu sweat oluyor ama tatil günleri de ev kıyafetim ve pijamam ayrı.

(Üniversiteden sonra işsiz olduğum bir dönem vardı pijamayla gündüz de oturduğum, konstantre olup doğru düzgün iş başvurusu bile yapamıyordum)

20 mart 2021 21:33

7. Pijamalarımla geziyorum genelde. Ayrı kıyafet giymek için fazla üşengecim

20 mart 2021 21:42

8. Ya süslüler atlet külot uyuyanlar üşümüyor musunuz ya :') yaz ve ilkbahar hariç pijamalarım hep uzun kollu ve uzun paçalı da. Ya da kaloriferiniz sürekli mi yanıyor yoksa yorgan beni ısıtamaz askılıyla uyusam.

20 mart 2021 22:31

9. A9 ben de öyleyim ben pijama da değil eşofmanla hatta bazen kapüşonluyla bile yatıyorum :( ama en fazla 2 gün giyerim bir alt üstü evde. Ama gece pijama giymek daha mantıklı ve kendime saygım var hareketi sanki. Bir de sabah o uyku modundan çıkmak için iyi olabilir. Hepinize çok teşekkürler süslüler :*

20 mart 2021 22:53

10. Tüm günü evde geçirecek de olsam sabah uyanınca pijamamı çıkarır ev kıyafetlerimi giyerim. Hiçbir zaman evde pijamayla günü geçirip sonra onunla yatağa girmedim. Alışkanlık işte.

20 mart 2021 23:00