sakla beni dizisi hakkında ?     ?

diziyi izlemiyorum ama arada videoları karşıma çıkıyor o yüzden konuyu tam bilmiyorum. bu mete ve naz çocukken yaşadıkları o iğrenç olayı hatırlıyorlar mı? o yüzden evlendirilmeye çalışıldıklarını biliyorlar mı? bu mete’nin babaannesi midir anneannesi midir nedir nazdan neden nefret ediyor? kısaca olayı açıklayabilir misiniz?

1. mete ve nazın olayından sonra bu çocuklar evlenecek diye metenin ailesi nazın ailesine söz veriyor. naz meteye takıntılı aşık. metenin umrunda değil ama naz mecburiyetten evleniyo. nazı istemeyen kadın da metenin annesi aslında ama psikolojik rahatsızlığından dolayı hiç annelik yapamamış meteyi teyzesi büyütmüş. nazdan meteyi bu evliliğe mecbur bıraktığı ve nazın iğrenç bi karakterde olduğu için nefret ediyo bence.

3 aralık 2023 11:35

2. Süslüm teşekkür ederim ya kimsenin tınlamadığı bu soruya iki gün sonra cevap vermişsin :d benim anlamadığım bunlar hatırlıyor mu yani bu olayı. Bu yüzden evlendiklerini biliyorlar mı?

4 aralık 2023 11:37

3. Ben de hiç izlemedim de şimdi merak ettim çocukken yaşadıkları iğrenç olay nedir acaba?

4 aralık 2023 11:46

4. rica ederim süslüm. bence hatırlıyorlar da hiç bunun konusu geçmiyor. meteye artık londradan dön işinin başına geç ve evlen diyolar öyle dönüyo zaten. ondan öncesinde ayrıl barış saçma sapan toksik bi ilişkileri var.

4 aralık 2023 22:57

5. anonim 3 bunlar çocukken naz meteye takık yine gel bak sadece çocukların oynadığı bi oyun oynıcaz diyo kenara çekiyo meteyi. bişey olmuyo sanırım orayı göstermiyo ama naz bağırıyo birden aileler geliyo olay çıkıyo falan. özetle metenin nazı istismar ettiği düşünülüyo

4 aralık 2023 23:00

6. A1 bence orda bir şey oluyor ya naz bayılıyor falan çünkü

4 aralık 2023 23:32

7. diziyi takip edenlere sormak istiyorum 10 bölüm oldu hala kim kimin nesi çözemedim ben kızlar ya. sürekli bir "kadın kaldırma, kadın kaldırdınız bu evden" gibi laflar geçti aşırı gıcık oldum ama sırf asude kalebek için izliyorum. dizi çok kalabalık valla anlamıyorum kim kimdir her şey karman çorman. atıf beyle evlenmek isteyen ama terzi diye istenmeyen kadının torunu yani incila aslında atıfın torunuymuş ok anladım ama incilanın annesi babası nerde onlara nolmuş anlamadım. atıfla kont ziya arasındaki husumet nedir? ziyanın kızı atıfın oğluyla evlenmiş?

10 ocak 2024 01:53