saks mavisi elbise ve bordo ruj

hanımlar merhaba, en yakın arkadaşlarımdan biri evleniyor, saks mavisi uzun bir elbise giyeceğim. koyu bordo bir ruj sizce elbiseyle çok mu çarpışır? çok abartılı durmasından çekindim. kullanacağım ruj da mac sin bu arada, bayağı koyu yani :)

1. saks mavisi soğuk bir renk, illa çarpıcı bir ruj kullanmak isterseniz mavi alttonlu kırmızı ruj öneririm (gizlinot: mesela ruby woo) zira bordo ruj, mavi elbisenizin rengini gölgeleyecektir.

19 mayıs 2016 19:42 19 mayıs 2016 19:43

2. burdan yorum yapmak gerçekten zor çünkü bazen hiç olmaz dediğimiz şeyler bile çok yakışabiliyor. ben gözümde canlandırdığımda ikisini pek olduramadım ama önemli olan sizin ne hissettiğiniz, eğer içinize siniyorsa olmuş demektir bence. ama herhangi bir şüpheniz varsa elbiseyi giyip ruju sürdükten sonra zevkine güvendiğiniz ve dürüst olduğundan emin olduğunuz (gizlinot: lafını esirgemeyen yani) en az 3-4 kişiye fotoğraf atın. eğer olmayacağına karar verirseniz benim önerim elbisenin rengini ortaya çıkarmak adına nude şeftali tonları kullanmanız olur. hatta rujdan çok gloss gibi bir şey kullanırsanız daha fresh gözükürsünüz ve aman bulaştı mı vs. derdiniz de olmaz.

benim önerilerim bu kadar, umarım yardımcı olabilmişimdir :)

19 mayıs 2016 19:45

3. aslında neden çarpıcı bir ruj kullandığımı da bilmiyorum, dişlerimde tel var. bu özgüven nereden geliyorsa.. hahahah. kırmızı rujdan nedense pek hoşlanmıyorum, eğer bordo sürmezsem velvet teddy filan düşünmüştüm. önerinizi aklımda bulunduracağım (yazar: holmes) , çok teşekkürler :)

19 mayıs 2016 19:46

4. çok haklısınız, ben aslında pudra elbise giyerim diye planlıyordum, hesaplar tersine dönünce makyaj planım da şaştı :) galiba açık renk kullanacağım, ama evde bir prova yapmakta fayda var dediğiniz gibi. çok teşekkürler sevgili (yazar: makeupguru) :)

19 mayıs 2016 19:48

5. mavi ve bordo gibi iki soğuk rengi bir arada kullanmak görüntüyü biraz donuklaştırıyor bence de. ruj tercihinizi biraz daha sıcak bir kırmızıdan yana kullanabilirsiniz . bu arada göz ve ten makyajınız da elbisenizi ve rujunuzu dengeleyecek , asla önüne geçmeyecek şekilde olmalı diye düşünüyorum.

19 mayıs 2016 19:49

6. haklısınız (yazar: nilll) , kırmızı ruju pek sevmiyorum, ben en iyisi nude rujumu süreyim, risklerden kaçayım. çok teşekkürler :)

19 mayıs 2016 19:54 19 mayıs 2016 19:56