sarışın doğulur mu sarışın olunur mu?

sari alt tonlu beyaz tenliyim saçlarım koyu kestane sari hevesim var ama arkadaşım yakışmaz margot robbie gibi olamazsın diyor haklı mı sizce

1. İyi de sarışın olurken kimsenin margot olma iddiası yok :d bak Çağla'ya esmer olduğu halde yakısıyor koyu saçla düsünemiyorum

20 mayıs 2022 10:18

2. olunmaz doğulur diyecek kadar niye gözde büyütülüyor ki alt tarafı bir saç rengi. boy hariç görünüşümüzdeki her detayı değiştirebildiğimiz bir dönemdeyiz, saç rengi en normalleşenlerden biri. yok esmersin olmaz, yok şöylesin olmaz argümanlarını saçma buluyorum asyalı ve siyahilerden bile yakışanı çıkıyor

20 mayıs 2022 10:37

3. Sarı alt tonlu açık buğday tenliyim, saçlarım sarı. Gidip platin yaptırsaydım elbette yakışmazdı ama doğru sarı tonunu buldum olduğumdan daha genç daha güzel duruyorum süslü. Margot robbie gibi olmaya da çalışmadım zaten imkansız. 😁

20 mayıs 2022 10:46

4. Nasıl bir ton a3? Bende sarı yaptırmak istiyorum

20 mayıs 2022 13:11

5. bilge yenigül hangi işlemleri yaptırıyor bilmiyorum ama kız baya koyu kumralken doğal sarışınmış da balyaj vs. yaptırmış gibi doğal duruyor şuan çok beğeniyorum. btw margot robbie'nin de kendi saç rengi açık kumral (link: https://images.app.goo.gl/W2PPmEiaarhBWTbj9 link)

20 mayıs 2022 19:11

6. yani bebeksi bi ton yakalayabileceksen ve sürekli dip, kaş boyası yeniletebileceksen yaptır derim ss. bilge yenigül'ün saçlarını da bırakayım (link: https://www.instagram.com/reel/CZcuXR0oJa8/?igshid=MDJmNzVkMjY= linkk)

20 mayıs 2022 19:15

7. Küllü açık sarı olarak geçiyor a4 süslü. İçinde hiç turunculuk yok, dipler yarım ton koyu. Gölgede küllü sarı gibi görünüyor güneşte çok güzel açık sarı gibi parlıyor. En son kuaförüm altın yansımalar atmıştı o da baya parlattı saçlarımı baya beğeniyorum yani

20 mayıs 2022 20:36

8. (link: https://www.instagram.com/p/Cb2ePnUs0AD/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ayy paylaştıkları kadının saçları gibi işte. Güneşte benim de saçlarım böyle parlıyor aşırı iyi)

Ama bu kadının saçlarında ufak turunculaşmalar var gölgede belli oluyor.

20 mayıs 2022 20:39

9. Anladım süslü. Teşekkürler anlattığın için. Ankaradaysan eğer kuaför önerin varsa alırım <3

20 mayıs 2022 21:39

10. Değilim maalesef süslüm :(