sarı saçtaki yeşillik yıkandıkça akar mi? üzgünüm acil destek verin süslüler ?

arkadaşlar ben saçımı yıpranmasın ve yeşillenmesin diye her ay boyamam arkadaşıma dip boya dememe rağmen uçları da boyamış oralar da yeşillendi üzgünüm. yıkandıkça akar mi yeşillik bir ay önce akmıştı ama şuanki boyamada daha fazla var kül ve yeşil.gercekten akmazsa aram bozulacak arkadaşımla yaptığı büyük kötülük.

1. Gerçi şuan sinirliyim kalbini kırmamak için konuşmayacağım . Yeşilliği her gün yıkasam almaz mi sizce?

6 mart 2022 07:30

2. ss ben yakın arkadaşlarımı severim ama saçımı emanet edemem. sebebi de senin yaşadığın durumu yaşamıyım diye.

sarı nasıl halledilir bilemiyorum ben kumral boyalıyım ama bence ya bilinen bir kuaföre hallettir ya da kendin hallet daha doğru bence

6 mart 2022 10:05

3. Akmaz mi diyorsun süslü

6 mart 2022 15:18

4. Valla bir daha da emanet etmeyeyim değil mi sence demek ki anlamıyor bu işlerden

6 mart 2022 15:33

5. Konuya cok hakim degilim ama benim gozlemledigim kendi kendine tamamen gitmez yesillikler. Arastirip sicak tonlu bir cila yapmayi dene bence suslum. Kuafore verebilcek maddi durumun varsa kuafore de gidebilirsin. Eger sadece cilayla hallolucaksa kuafor de cok tutmaz bu arada.

6 mart 2022 16:05

6. Süslüler ikinize de teşekkür ederim öncelikle. Şöyle ki benim saçım mavi boya yüzünden bildiğiniz bir yeri mavi olmuştu küçük nokta gibi o akmıştı,mavi akarsa yeşil de akar diye düşündüm. Beklesem eğer akmazsa düzeltsem bir ay sonra sorun çıkar mı peki biraz dinlendirmek istiyorum saçımı.

6 mart 2022 17:07

7. Suslum bir ay yesillik sizi rahatsiz etmiycekse bekleyebilirsiniz. Bu arada simdi hatirladim, bir arkadasim sari sacinin ustune baska uygulamalar yapinca yesillenmisti baya bi, sonrasinda 1 2 hafta gecmemisti kuafor acici surmustu tekrar temizlenmesi icin:( ama belki acici surmeden de gecer sizinki, arkadasiminkinin rengi baya kotu olmustu tuhaf bir sariya donmustu.

6 mart 2022 17:38

8. Süslüm açıcıya dayanmaz maalesef ki ilk aşamada her gün yıkayacağım. En olmadı ketçaplı çok önermişler onu deneyeceğim. Bende yeşil saç değil de yeşil yansıma var. Görünmeyen yerde olduğu için biraz kullanabilirim. Canım arkadaşım ya yardım etmek isterken kadersiziz biz , yumuşadım bile nedense.

6 mart 2022 18:56

9. Sıcak bir tonda cila veya boya iyi gelir.

7 mart 2022 00:15

10. ss sarı saç hiç kullanmadım bilemiyorum. benim yorum yapma sebebim arkadaşının sana yaptığı terbiyesizliğe sinirlendim. birisi sana güveniyor ve saçını emanet ediyor ama yapılan şey pişman ediyor.

ve eminim ki kimse kimsenin saçına saçın sahibinden daha iyi davranamaz. tecrübeyle sabit

7 mart 2022 00:38