save the date çekimleri için gelinlik tarzı elbise önerileri?????

kızlar düğünüm iptal olduğu için save the date tarzı bir çekim yaptırmaya karar verdim. çekim temmuz ayında olacak inş🙏🏼 üç farklı konsept olacak birinde gelinliğimle olacağım. diğer iki konsept için beyaz elbise ve gelin buketi arayışındayım. bana önerebileceğiniz markalar varmı? trendyolun milla koleksiyonundan daha önce elbise sipariş vermiştim ama çok kalitesiz göründüğü içib geri iade etmek zorunda kaldım. o yüzden trendyol harici önerileriniz olursa çok sevinirim🤗

1. Off  tam bir buldumcuk. Save the date ne ya. Üç ayrı konsept bulmuş bir de. Of yazık.

1 mayıs 2020 19:43

2. Hey , alooooo . Kendinize gelin ya ne oluyor ? Siz kimsiniz insanların seçimlerini yargılıyorsunuz ya . Soru sahibi süslüm sen o cevaplara takılma lütfen . Bütçen ne kadar ve hangi şehirdesin ?

1 mayıs 2020 20:27

3. Turkiyede save the date yapan da ilk kez goruyorum. Birisi hayrina hayirdir ingiltere prensiyle mi konusuyorum gorselini atabilir mi

1 mayıs 2020 20:27

4. (link: https://ty.gl/aju6y79bf Elbise) süslü ben bunu evden çıkış elbisesi olarak kullandım kaliteli bir elbise, göğsünde kalıpları var, iç göstermiyor ve askıları ayarlanabiliyor.

1 mayıs 2020 20:31

5. İlk defa mı evden çıkmıştınız anonim 6?

1 mayıs 2020 20:37

6. (link: https://www.davetcokelbisemyok.com/bridal-save-the-date-elbiseleri Link )

Süslü şu sayfaya baksana güzel şeyler var gibi

1 mayıs 2020 20:37

7. Süslü Deniz butik var ordan beyaz elbiselere bakabilirsin. Genelde elbiseleri güzel oluyor fiyatları da uygun sayılır

1 mayıs 2020 21:00

8. Ananom 5 Türkiyede yaşadığına enin misin gerçekten ? İnstagram Türkiyede yaşayan ve save the date çekimi yaptıran çiftlerle dolu

1 mayıs 2020 21:57

9. (link: https://www.yargici.com/p/bej-sirt-detayli-ellbise-9kkel7120x017 1) (link: https://www.yargici.com/p/bej-burgu-detayli-elbise-9kkel7142x388 2) (link: https://www.yargici.com/p/ekru-kusakli-elbise-9kkel7119x006 4)(link: https://www.yargici.com/p/ekru-puskul-detayli-elbise-0ykel7121x037 3)

BeyaZ- bej tonlarında elbiseler, çiçeği bence çiçekçide yaptırın.

1 mayıs 2020 23:11

10. Öncelikle yardım etmek için tavsiye ve link veren süslülere çok teşekkür ederim🙏🏼 Diğer saçmasapan cevapları hiç kaale almıyorum, save the date in tam olarak Türkçesi var da ben mi bilmiyorum. Ayrıca anonim1 bu kadar boş haset olma, kendi kendini yer bitirirsin yazık sana:)

1 mayıs 2020 23:16