seçilirken orospum demek? doggy pozisyonuna düşkünlük ?

özür dilerim biraz açık bir başlık oldu ama sevgilim daha önce sevişirken bunu demişti o an tepki veremedim durumdan ötürü ama sonra tepkimi gösterdim. bugünlerde de söylediği bi laf seni domaltıp saçlarından çekip at gibi sahip olmak istiyorum dedi. bu laflar hoşuma gitmedi hiç. sizce normal mi? çok cinsiyetçi laflar değil mi bunlar, ben mi abartıyorum? normal zamanda bana karşı hep nazik hanımcı denilebilecek bir adamdır sevişirken böyle konuşmasını anlamıyorum

1. Ayrıl

3 temmuz 2022 02:09

2. Ss demek ki dirty talking size göre bir fantezi değil. Sevgilinize bunun hoşunuza gitmediğini söyleyin mutlaka. Ayı değilse anlayacaktır.

3 temmuz 2022 02:14

3. Sevgilin porno izlemeyi azaltsın eğer 20 yaşından büyükse ayrılmayı düşün. Cinselliği yeni keşfederken saçmalıyorlar da yaşı küçük değilse çok saçma ve komik. bu ne yaa facebooktaki horny dayılar gibi at falan djsjmd dirty talking daha estetik olabilir arkadaşlar.

3 temmuz 2022 02:22

4. Ben dirty talking yapmayı becerebilen adam bulamıyorum, millet elinin tersiyle itiyor.

Dirty talkingin size göre olmadığını söyleyin.

Ayrılmak ne alaka ya, burda da paso ayrıl diye tutturan bi kitle var.

Yatak özgür bir alan ss. Ben de yatakta itaatkarım gerçek hayatta tam tersi aşırı dominant. Yani sevmediğinizi söyleyin bitsin gitsin.

3 temmuz 2022 02:34

5. Ay tamam en çok siz seviyorsunuz en çok sizin fantezileriniz var sjxmsmxk dirty talk böyle bir şeyse baya iğrenç bir şeymiş, kalsın:d

3 temmuz 2022 03:12

6. atın nesi cinsiyetçi onu anlamadım

3 temmuz 2022 03:29

7. Twitter da bulunan bütün pornlarda bu muhabbet geçiyor. Atlı olanı geçenlerde rastlamıştım kadının üstünde sarı bişey vardı.

3 temmuz 2022 03:46

8. Evet sadece türk pornolarında geçiyor.

3 temmuz 2022 03:55

9. Bir insan sevişirken neden kendini hayvan gibi tahayyül eder anlamıyorum.

3 temmuz 2022 04:50

10. Ya bunlar şey değil mi köyde eşekle münasebete girenler fgddffs