seda özkan hakkında ne düşünüyorsunuz ?

nisan hakanın eşi. belki takip edenler vardır youtubeda video çekiyorlar. ben kendisini instagramdan takip etmiyorum ama kocası sayesinde influencer oldu. ama olay bu değil çok değişik argümanları var mesela evanın esmer olmasından çok korkmuş, bir videolarında söylemişti. sonra istanbula tekrar taşınmayı düşünüyorlarmış.istanbul çok başkaymış falan. parayı bulunca ne oldum delisi oldular. bir de entelektüel bir tarafı da yok nisan hakanla çok ayrı kutuplar birbirlerinde ne bulduklarını gerçekten çok merak ediyorum çünkü anlam veremiyorum. çok kaba biri bence konuşması şivesi falan eskiden nisansının videolarını severdim kendine has bir mizah tarzı vardı ama şimdi aile babası oldu eva çok tatlı bir çocuk ama twitterda çocuğun fotoğraflarına caps yapıldığını görüyorum sürekli. bence bu yanlış yani. ama youtubeda da instagramda da hesap konseptleri hep çocuk üzerinden yürüyor.

1. Üff bişey diycem allah günah yazmasın ama eva çok sevimsiz bir bebek değil mi ya :( demet Akalın’a benziyor

6 nisan 2022 20:17

2. Eva çok tatlı bir bebek hatta gözleri ilk doğduğunda açık yeşil miymiş neymiş bunların ödü kopuyordu gözleri kahve renge dönecek diye. Çocuğun gözlerini takip ediyorlardı. Bir olmamışlık var ya.

6 nisan 2022 20:19

3. Ben sedayı da nisanı da seviyorum esasen. Ancak sürekli video çekmeye çalışmaları ve o videoların olmamışlığı beni çok yoruyor. Bilen bilir nisan hakanın ilk videolarında tarkan diye biri vardı acayip geyik yaparlardı hep. Ya da nisan yemek tarifi denerdi olmazdı ve gülerdik. Eva'dan sonra espri yetenekleri kayboldu sanki bilmiyorum, ben yeni videolarını izleyemiyorum. nisanın da çok çok eski takipçisiyim bu arada

6 nisan 2022 20:21

4. Kesinlikle a3. Ben bunun sebebini danlanın ajansına geçmelerine bağlıyorum. Sanki video çekmek zorundalarmış gibi yapmacık hissettiriyor

6 nisan 2022 20:23

5. Seda Özkan kendisi ve ailesi esmer olduğu için kendisinin ten rengine benzemesini istemiyordu, bu farklı ve ırkçı yaklaşım değil bence. Ben de çocuğumun kapkara olmasını istemem açıkçası. Herkesin çocuğunun görünüşüyle ilgili hayalleri olabilir. Bana hala tatlı geliyorlar aile olarak. Seda Özkan'ın bazı tavırları yüzünden zaman zaman nisansıya üzülüyorum çok kızıyor gibi geliyor hep ://

6 nisan 2022 20:38

6. artık koydukları videoyu mecburiyetten çekiyor gibi bir havaları var bazen. sırf vlog olsun diye çıkmış avmye gidip gelmiş onu çekmişler izlenesi bir yanı yok ne bileyim, içerikler bana da artık pek ilginç gelmiyor. seda özkanı hiçbir zaman sevimli tatlı güzel komik tarz sahibi vs bulmadım takip etmedim. eva müthiş tatlı ve komik tipli bir çocuk, nisan hakan acayip tatlı bir insan gibi gerçekten, seda çok hardcore kaba ve kırıcı biri gibi geliyor, içlerini bilemeyiz tabi ama çekmiyor beni. çocuk esmer olacak diye korkmaları falan... cidden düşününce bir garip. istanbula dönmeyi düşünmelerini de şimdi gördüm burda, nasıl ifade ettiklerini açıp bakmak istedim. adanaya yerleşme sebepleri istanbulun orta halli insan için çekilmez bir çile oluşuydu çok relatable bir şekilde anlatmışlardı videoda hatırlıyorum, hak vermiştim. şimdi derlerse ki paramız var kazanıyoruz rahat yaşayacağımız bir konfor içinde istanbulda yaşamak tekrar cazip geldi, gitmeyi düşünüyoruz o zaman amenna ama hiç bu faktörü çaktırmadan söylüyorlarsa biraz ikiyüzlülük diyeceğim valla :D

6 nisan 2022 20:39

7. Sedayi seviyorum ve samimi buluyorum. Kocasi sayesinde inf olmadı bu arada, öncesinde zaten bu işi yapiyodu. Evanin esmer olmasından korkmasi, göz rengi muhabbeti falan bunları ciddiye almanız garip geldi bana. Infler her şeyi acikliyolardi saka yaptım diye ben de bunu ciddiye alan mi var diye sasiriyodum. Gercekmis.

Kaba olduğunu düşünmüyorum ama naif de değil. Bu da hoşuma gidiyo açıkçası, fabrikadan çıkmış gibi değil en azından. Bilmiyorum inflerin çoğunu normal hayatta da isim dolayisiyla gördüğüm için olayin iç yüzünü fazla biliyorum, bana diğerleri yapmacık geliyor belki bu yüzdendir.

AYRICA herhangi bi insana şivesi yüzünden kaba demek çok kaba değil mi ya

6 nisan 2022 20:40

8. İçerik konusuna katılıyorum bu arada, bence onlar da farkında bunun. Ben de eskisi kadar izlemiyorum. Nisan ilk başlarda komik çizimler yapardı mesela, herhangi bir çizimi o hafta her yerde paylasilirdi. Simdi yemeksepetine çalışıyor, çok da iyi para aliyodur okey ama özgün cizimler değil sanki artık. Gülmüyorum.

Seda evet nisana göre daha baskın karakter, ama zaten bundan çok rahatsız olsalar tam tersini yansitirlar komik bence.

6 nisan 2022 20:43

9. Adana konusunda haklı olabilirler ama bence eskişehir çocuk büyütmek için mükemmel bir yer. İstanbul tam bir kaos ve floryada yeşilköyde yaşamayacaklarsa çocuk için ilk tercih bir şehir değil. Ya da ben bu Milletteki İstanbul sevdasını anlamıyorum. İstanbul yalıda oturana güzel yanda rachel gibi şatoda oturana. Orta halli biri için çekilecek çile değil

6 nisan 2022 20:43

10. ss artık yalı değilse de çok güzel muhitlerde çok güzel evlerde oturacak paraları kazanıyorlardır çok rahat, ben de o kazancı istanbulda yaşamak isterim gerçekten para harcanacak yer bence de istanbul.

nisansının eski çizimleri a101 için freestyle çizimlerdi, yemeksepeti ortaklığı şimdi bi konu odaklı görseller olduğu için muhtemelen sınırlı kalıyor mizahı da. benim de bakasım gelmiyor her pazar beni çiz yüklenmiş diye açar bakardık merakla eskiden.

6 nisan 2022 20:48