seks sırasında partnerinizi coşturmak için veya o hisle neler söylüyorsunuz ben çok utanıyorum?

umarım soru spamlanmaz ama açıkça yazmak daha doğru geldi. sevgilim hep dirty talk yapmak istiyor ama ben utanıyorum ne diyeyim bilemiyorum hiç. yardım edin lütfen 21 yaşındayım siz neler diyorsunuz

1. ımyeh diyebilirsin süslü

14 haziran 2021 01:21

2. mesela bir keresinde o salondayken beklemediği zaman gidip oral yaptım. bu sürprizine nasıl teşekkür edebilirim dedi beni **k dedim, o gece çok iyiydi performansı. bunlar normal mi ya yoksa saçmalamış mıyım öyle diyerek :(

14 haziran 2021 01:22

3. Sevgilin dirty talk istiyorsa saçmalamamışsın, ama senin hoşuna gitmediyse ya da rahatsız olduysan yapma. Madem performansı iyiydi onun hoşuna gitmiş demek ki. Daha sert ol bu kadar mı yapabiliyorsun filan diyebilirsin belki, dirty talka girer mi bilmiyorum ama belki gaza getirip yükseltir sevgilini :d

14 haziran 2021 01:26

4. Keşke seks sırasında sevgilini mutlu etmek yerine biraz da beynini geliştirmeye öğrensen ergen

14 haziran 2021 01:51

5. Gayet hoşuma gitti benim? Sen a4 gibi burdaki içi geçmişlere bakma kızım devam. Yazık sizin kocalarınıza aq

14 haziran 2021 02:50

6. ilk başlarda bende öyleydim sanıyordum beni sik becer falan diyerek konuşuluyor bence saçma o an ne istiyorsanız onu konuşun.başta ufaktan beni yaktığının farkında mısın o sertliğinle falan demiştim skenskdkd o da bir şeyler diyince zamanla dahada ilerledi. bence konuşmak dahada zevk aldırıyor vücudun uyarılması ve ses tonuyla bence dahada artıyor deneyin bence sizde alacaksınız zevk. en önemlisi ve en sevmeyi duyduğum duyduğu kelime seni istiyorum  dayanamıyorum tüm gün seni istedim ıslandım  bana ne yaptığını görüyor musun beni cezalandır oral yapmadan önce penisini okşa ıslanınca sanırım dondurmam benim için akmış falan de psnwkdjd yani illa sapıkça bir şey demene gerek yok bunlarda eminim çoşturur

14 haziran 2021 03:07

7. Süslü bu dirty talk olayıma dan diye girişilmez. Biz sevgilimle ikimiz de fena oluyoru bunu yapınca o yüzden bağımlısı gibi bir şeyiz. Düşük dozda başlamalı sizir rahatsız etmeyecek şekilde. Yukarıdaki anonimin verdiği örnekler yerinde gayet. Baktınız sizi rahatsız etmiyor, sizi de yükseltiyor her seferinde başka bir kapı açın mesela. Aşama aşama gitmek önemli bence çünkü sevgilimle şu anki olduğumuz noktaya hurra en başta girişseydik soğurduk cinsellikten bence. İnsan yaptıkca alışıyor ve daha edepsizleşiyor. O edepsizlik hali beni tahrik ediyor.

Artı olarak sevgilinize meydan okuyabilirsiniz. ben normalde de inatçı bir tipimdir mesela, şunu yap diyor, gözlerinin içine iddalı bir şekilde bakıp hayır diyorum deliriyor mesela o an ne yaparsa daha hızlı yapıyor.

14 haziran 2021 08:42