seks yaparken çişiniz geliyor mu?

sevgilimle birleşirken aynı zamanda klitoral orgazma ulastığım zaman sevgilim devam ederse aşırı derecede tuvaletimin gelme hissi oluyor, bu normal bir şey mi size de oluyor mu? kadınlar bu şekilde mi boşalıyor?

1. İlk birkaç yıl ben de öyle hissediyordum, sonra geçti

8 eylül 2019 02:32

2. bende baska bi soruyla sorunuza kaynak yapmak istiyorum, cisiniz varken cinsellikten daha cok zevk aldiginiz oluyo mu normal bi sey mi bu

8 eylül 2019 02:43

3. +++ sevgilim devam etti bir kere ve ben bi damla falan kaçırdım zemine düştü peçeteyle sildiğimde su gibiydi acaba pornolardaki şey mi bu

8 eylül 2019 02:48

4. İlk ilişkiye girdiğim zamanlar bu his bende de oluyordu. Sanki devamlı çişim geliyormuş, tuvaletimi kaçıracakmışım gibi hissediyordum. Sanırım bu baskıdan dolayı oluyor. İlk zamanlar altıma kaçıracağımı sanıp durup durup tuvalete gidiyordum, gidiyorum hiç bir şey yok. Bazen de büyük tuvaletemi kaçıracakmış gibi hissederdim. Zamanla bu hislerin hepsi geçti.

8 eylül 2019 10:12

5. gelmiyor

8 eylül 2019 19:46

6. Yahu bu çiş gelme sorunsalı nasıl bir sorunsaldır böyle, bana çok esrarengiz geliyor :)) neden derseniz, “baskıdan dolayı” cevabının geçerli olmadığı ve bu squirting olayıyla karıştırılan öyle çok soru okudum ki. Benim mesela hiç mastürbasyon bile yapmadan, yani dokunmadan sadece erotik şeyler izlediğimde çişim gelirdi, artık çok olmuyor gibi. O zaman neden olurdu (etkilenip “kasılmaktan” kaynaklı mı??), şimdi neden olmuyor bilmiyorum. Sonra bazılarının gerçekten de çişi gelmiş oluyor, bazılarının olmuyor. Bazıları çiş değil o, biraz devam etsen orgazm olacaksın diyor. Bazıları çiş olmadığını savunup “sal” diyor😂 bazılarına bu his dediğim gibi oral sekste gelirken bazısı cidden baskı kaynaklı penetrasyon durumda böyle hissediyor?

sonuç olarak evet, bir çok kadın bunu yaşıyor ve hangimizinki ne kaynaklı bilmek, anlamak çok zor bence :))

9 eylül 2019 01:25