sekste erkegi mutlu etmek icin ne yapmaliyim seks hayatim yeni basladi pek bilgili degilim?
oral vs yaptim. onun disinda opusuyoruz surekli ama baska benim yaptigim bisey yok yani duruyorum. ne yapabilirim? nasil daha mutlu ederim?
cevaplar
süslü öncelikle onu değil, kendini mutlu et.
çünkü sen mutlu olursan, otomatik olarak karşındakini mutlu edebilirsin.
16 nisan 2019 13:45
ben zaten mutlu ediliyorum. mutlu oldugum icinde mutlu etmek istiyorum ama bilgisiz oldugum icin nasil yapicagima dair fikir almak istddim:)
16 nisan 2019 13:47
strapon kullan.
16 nisan 2019 13:55
Bu kişiye göre değişir ki.
Şu sözlükteki kadın erkek ilişkileri beni her gün biraz daha hayrete düşürüyor. Bunu neden partnerinize sormuyorsunuz? Ne yapsam daha mutlu olursun?
Yaptığım neleri seviyorsun? Vs vs
Mesela ben de yeni başladım sayılır. Sordum, konuştuk mutlu olduğunu seks sırasında konuşmamızı çok sevdiğini vs söyledi.
Neden bunun cevabını bizde arıyorsunuz hanımlar.
Seks yapacak kadar yakın olduğunuz adamla seks konuşamıyor musunuz?
16 nisan 2019 14:26
Süslüler üste geçince napıyosunuz? Ciddi soruyorum ben cowgirl yapamıyorum bi türlü :( anca üstüne geçip öpüşüyorum boynunu va öpüyorum sonra malum eyleme sıra gelince ben yine alta geçiyorum. Var mıdır verebileceğiniz püf noktalar :(
16 nisan 2019 14:39
Anonim 8, poponuzu kaldırıp indirebilmeyi dizlerininizin üstünde durup yükselip alcalabilmeyi, erkeğin üstünde düz dik kıvrak durabilmeyi, zıplamayı öğrenin:d
16 nisan 2019 14:44
Anonim dokuz popomu birazcık indirip kaldırabilirim ama dizlerimin üzerinde zıplayamıyorum çok zor geliyo ve hemen yoruluyorum :( siz nasi yapabiliyosunuz ya acaba popomun p.rnolardaki gibi kocaman dolgun olmamasının etkisi falan mı acaba yapamayışım :( birkaö defa denedim kendimi çok zavallı gibi hissettim çok komik ve acemi göründüğümü düşünüp bıraktım hemen :(
16 nisan 2019 17:58
Dizlerin üzerinde hızlı hızlı kalkıp inmek çok zor zaten.
Adamın üzerindeyken sanki işeyecekmiş gibi durun ve ayaklarınızın üzerinde gel git yapın. Oturarak squat gibi. Otururken kegel kaslarınızı sıkıp kalkarken bırakırsanız daha da güzel olur.
16 nisan 2019 18:05
Seks erkeği mutlu etmek için yapılmayacaksa neden yapılır pardon? Ben sırf zevk alıcam diye asla seks yapmam mesela mutlu etmeyecekse o birliktelik çokk sacma zevk almak. Egonuzdan kurtulun
17 nisan 2019 15:35
Abi niye etmesin ya? Adama gelince tecrübeli olsun kadına gelince mutlu etme eylemi değil mi? Saçma düşünceler bunlar. İki taraf da kendi sınırları dahilinde karşı tarafı mutlu etmeye gayret etmeli.