selülit görünümünü azaltmak için illa at kılı fırça mı gerekli, bambu fırçalar aynı işlevi görmez mi?

at kılı fırçaların fiyatı baya bi pahalı geldi açıkçası, internette de aradım ama bambu fırça kullandım memnunum tarzı bir yorum göremedim. asıl olay fırça ile kan dolaşımını hızlandırmak değil mi bu uygulamada? herhangi bi markanın ürünü ile kuru fırçalama yapsak benzer etkiyi görmez miyiz illa orjinal at kılı fırça mı olması gerekiyor? kullanan süslüler varsa deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim :)

1. Önemli olan kalp yönüne doğru fircalayip kan dolaşımını hızlandırmak. Çok aşırı yumuşak olmadığı sürece neden olmasın.

24 ağustos 2020 23:47

2. kalp yönüne ne demek süslü

24 ağustos 2020 23:59

3. Bu tarz şeyler gerçekten işe yarıyor mu merak ediyorum? Çünkü benim bildiğim kadarıyla selüliti engellemek imkansız, ya da bu gibi dış uygulamalar herhangi bir etkide bulunmuyor diye biliyorum

25 ağustos 2020 00:04

4. A3 süslü benim annem yıllarca yaptı ve bacaklarında gram selülit yok bu yaşta. Tabii ekstra olarak çok yürürdü o. Tek başına etkisi belki 10% falandır ama kan dolaşımını hızlandırması ölü deriyi atması açısından etkili olduğunu biliyorum.

Ben küçükken evde at kılı fırça kullanırdı annem ama fiyatları gayet uygundu ya da insan kendi parasıyla kıyamıyor sanırım ben fiyatları şu an yüksek buldum o yüzden bambu alternatif olabilir mi merak etmiştim

25 ağustos 2020 00:07

5. Mesela kolunuzu fırçalarken omuzdan bileğe doğru değil de tam tersi yönde fircalamak kalp yönünde fırçalamak demek.

25 ağustos 2020 06:36

6. Faydası olur ama yumuşak vücudu çizmeyecek yapıda olmasına dikkat edin mesela o konuda eda taşpınarın at kılı fırçası çok iyi bence yumuşacık bir etkisi var çizmiyor cildi. En son gratiste 60 TL civarlarındaydı isterseniz yine de bir bakın derim.

25 ağustos 2020 22:55

7. A5 sağool süslü, eda taşpınar'ınki stokta yoktu. Dün gratis indirimde bambu fırçayı 14 tlye bulunca alayım dedim en kötü banyo fırçası olarak vücut masajı için kullanırım duşta :)

25 ağustos 2020 23:14