selam kızlar bizim apartmanın önünde çalışma var beşinci kattayım ben ya ev zangır zangır titriyor evde oturamadım anksiyetem azdı ?

ev yıkılacak gibi hissediyorum resmen aşırı korktum. bu kadar sarsılması normal mi ? bir de araçlar çok sesli o da çok korkutuyor. normal mi ya sakinleşemiyorım eve de çıkamıyorum şu an çarpıntım tuttu korkudan

1. Normal süslü. Bizim karşı caddede çalışma vardı ev sallanıyordu inşaat mühendisi enişteme sormuştum normal korkma demişti ondan sonra takmadım😁

16 eylül 2020 10:42

2. Bizim ev kamyon geçince bile titriyor yine de siz bilirsiniz

16 eylül 2020 10:43

3. normal süslüm, şu an bunu yazarken bile yan binayı yıkıyorlar ve bizim ev baya baya sallanıyor. ilk önce korktuk ama normal olduğunu öğrendik :)

16 eylül 2020 10:44

4. Öyle mi diyorsunuz kızlar ya her araç geçtiğinde aklım çıkıyor ya off sabah sabah çarpıntıyla uyandım resmen :(( inşallah sorun olmaz ya bi daha geçerse dozerci adama cama çıkıp sövebilirim öyle korkuttu ki beni ya bir de tek yaşıyorum doğuda çalışıyorum kimsem de yok burda her şey daha çok korkutuyor :((

16 eylül 2020 11:35

5. Normal süslü korkma. Bizde de oldu, ev titriyor gerçekten ama hiçbir şey olmuyor merak etme. Kulaklıkla bir şeyler izlemeye çalış, ben öyle yapmıştım bizde çalışma olduğunda, ses de çoktu zaten, izlediğim şeye odaklanmıştım.

16 eylül 2020 11:58