serenay sarıkaya'yı yakından gören veya tanımış olan?

süslüler gören varsa gerçekten ekranda olduğu gibi mi? cildi, boyu, vücudu, karakteri falan?

1. Cidden anlayamıyorum bu kızın numarası ne bu kadar nesi abartılıyor ya.Bana çok erkeksi yüz hatları var gibi geliyor bence güzellik için en önemli şey güzel yüz.Bu kıza kesinlikle çirkin demiyorum ama o kadar güzel kız varken neden bu kızdan bu kadar bahsediliyor merak ediyorum

10 nisan 2018 20:22

2. 1. Anonim +1 barbie bebek gibi kızlar görüyorum ekranda. Bu maskülen yüze sahip kadın konuşuluyor habire. Ama dikkatimi çeken sadece kadınlar arasında :d

10 nisan 2018 20:43

3. ben güzel demedim ki? aman aman güzel gelmiyor bana normal biri yüzü gözü düzgün. merakımdan sordum sadece. artık neden soru sorduğumun ayrıntılı açıklamasını mı yapmam gerek anlamadım.

10 nisan 2018 20:43

4. Boyu uzun değildi, gayet normal bir insandı. Ekranda olduğu gibi değil o gerçek.

10 nisan 2018 21:48

5. Doğrudur, benim 1.75 boylarında olan tanıdığım benden on cm kısa olduğu belliydi falan demişti.

10 nisan 2018 22:22

6. ben nişantaşında sürekli görüyorum kendisini. evet boyu uzun ki zaten kadın miss turkey kısa olsa ne işi var? Teni mermer gibi gerçekten bembeyaz ve pürüzsüz bir kadın. Ve ayrıca çok güler yüzlü ve mütevazi biri.  Başını sallamayı da çok seviyor herşeye swh

11 nisan 2018 01:57

7. miss turkey kızlarının yanında en kısası, kısa olduğu belli. diğer defilelerde ve modellerin yanında topuklu giyince de podyumda belliydi kısa olduğu.

11 nisan 2018 02:13

8. 175 boyu var kime göre uzun kısa bilmem ama bence uzun ki ben de 73üm.

11 nisan 2018 04:12

9. O değilde bu kadının boyu kadar spekülasyonlu az şey var, boy ranjı 1.60-75 arasında değişmekte jddjdjdjdjdjs

11 nisan 2018 10:56

10. ünlülerle ilgili bir "dedikodu" sorusunda yazmıştım, en ama en fazla 1.65 olabilir, daha gerçekçi bir tahminleyse 1.60. aynı mağaza içerisinde 3-4 dakika kadar yanyana durduk ve saç ayrımını epey tepeden görüyordum. Farklı yerlerde boy ölçülüp aynı sonucu almış biri olarak net 1.71'im.

Bu şekilde anlatmama rağmen netten fotoğraf bulup "upuzun duruyor" gibi epey bilimsel savlar öne sürenler oldu. kız ince olduğu için uzun duruyor. ben de bazen yolda karşıdan gelen kişileri upuzun zannediyorum, yanımdan geçerlerken benden kısa olduklarını görüyorum, demek ki incelsem uzun görüneceğim sonucuna varıyorum.

Güzelliği konusunda fikrim yok, kendisini internetteki ve billboard'lardaki fotoğraflarından, bir de mavi jeans reklamlarından tanıyorum. ne derece ünlü olduğunu bilmiyorum, bilsem belki daha güzel algılardım.

11 nisan 2018 12:30