seven gider mi, beklenmeli mi ben bunları hak ettim mi?

herkese merhaba. benim 2 senelik ilişkim var aramız limoni birkaç aydır sürekli tartışıyoruz. bu zamana kadar hep peşimden koştu gönlümü almak icin uğraştı. çok sevdiğine emindim. bu deprem olaylarından sonra aramızda bi tartışma geçti ve ben soğuk yaptım kendisi deprem bölgesindeydi. ben de gittim ailemi görmeye onu gördüm bahanelerle yazdım iyi olduğundan emindim ama barışmak için yazmadım. daha sonra 1 hfta sonrasında ben geri döndüm. mesaj attım konuştuk çok kırgındı. ben özür diledim fakat en zor günümde yanımda yoktun dedi. ben yine 8 saat yolu kalktım gittim sırf görüşmek için düzeltmek için. daha sonra yazdım görüşelim diye ısrar ettim fakat görüşmek istemedi. bu zamana kadar ben ne zaman kavga etsem peşimden koştu evime geldi özürler diledi. bu sefer ben de böyle yapayım dedim cok ısrar ettim özür diledim, çiçek gönderdim. görüşmek istemedi ısrarla reddetti. peşimde koşan çocuk görüşmek istemiyorum her şey bitti kırgın bile değilim dedi. biliyorum yanında olmam gerekiyordu hatalıyım. ama anladığım an kalktım yanına gittim yeniden. o bana 1 adım atsa ben asla karşılıksız bırakmazdım, ayağına kadar gittim görüşmek bile istemedi. güya cok seven oydu. ben zamanında cok üzüldüm cok acı çektim süründüm falan dedi. şu an bir şey hissetmiyorum cok mutluyum dedi ve ısrar ettiğim için engelledi. şok oldum yani ben onun icin uğraştım çabaladım ve asla bırakmaz derken engelledi. ne yapmam gerek bilmiyorum. beklemeli miyim vaz mı geçmeliyim. çok çabaladım  hatalarımı fark ettim ama bilmiyorum. bu arada depremden ck etkilenen bir yerde değildi deprem cok hissedildi fakat yıkılan yer yok. iyi olduğundan emindim yani

1. Çok sevsem de giderdim haklı adam.

7 mart 2023 21:18

2. Yanına kadar gidip seni görmek istemediyse bir seyler bitmistir. Bazen sevgi bitmese de insanin icinde bir seyler kopuyor.

7 mart 2023 21:18

3. İlk hatan dediğin en zor gününde tek başına bırakmak. Deprem sonrasında da ne tartışmış olabilirsiniz ki konuşmayacak kadar baya bencilsiniz.

7 mart 2023 21:24

4. Süslü cümleleriniz çok keskin. Peşimden koştu, ayağına kadar gittim, güya çok seven oydu gibi cümleler ilişkide olmamalı. Sizin özelinizde demiyorum bunu, yanlış anlamayın. Düşünce yapısına bir eleştirim var, bu düşünce yapısı ve cepte görülme yüzünden nahoş şeyler yaşanıyor. Sizde de yaşanmış muhtemel ki. Doğruluğunu bilemem. İlk cevabımı siliyorum.

Siz değerlisiniz. Hayat bir sürü tecrübe sunuyor bize. İnsanların da gerçek yüzü ayrılırken çıkar, inanırım buna. İlişkide hataların kimden kaynaklandığını tam olarak bilemem ben ama en çok adım atanın erkek arkadaşınız olduğunu biliyorum. Yormuştur. Deprem psikolojisi etkilemiştir. Deprem olmuş, binlerce insan enkaz altında ama o zaman bile ilişki içerisinde olduğunuz insanla çok ilgilenmiyorsunuz. Can alıcı bir kısım bu. Ama, ama, ama ne olursa olsun yine de hiçbir şey sizden değerli değil. Son anda söylenen sözler, yapılan mimikler bile çok önemli.

Evet, biten bir ilişki var. Karşılıklı olarak bir tüketme var mı yok mu bilmiyoruz. Son kısım çok çirkin. Uğruna öleceğim bir adamı bir kavga esnasında midemi bulandırıyorsun dediği için terk ettim. Sinirliydi, ağzından çıkanı durmuyordu, ikimizin de hatası vardı. Ama ben değerliyim. Ama siz değerlisiniz.

Kalp kırmak istemem. İlk cevabımı öyle öyle yazdığımı ilk paragrafta açıkladım süslü. Belki bin defa yazdım, yine yazıyorum. Siz değerlisiniz, herkesten ve her şeyden değerlisiniz.

7 mart 2023 21:32

5. süslü ben a4'tüm kusura bakmayın yanlışlıkla sildim, geri de alamadım ya. ben de sizin gibi düşünüyorum, taktik cart curt olacak ise hiçbir anlamı yok bence. hatalarınız olmuş, olmuştur, hiçbir şey bulamasanız bu deprem olayını hatanız olarak kabul edebilirsiniz sanırım rahatlıkla. o an belli ki sizden ilgi görmek istemiş, aramanızı sormanızı vs istemiş. onun da hakkı vardır. ama geçmiş, geçmişte kaldı. dediğim gibi, beni depremle ilgili yapıp etmelerinizden çok sizin kullandığınız dil etkiledi. benim eski partnerim ayrılık sonrası hiç çirkin konuşmadı mesela ama "sen mazoşistsin" "ben seni istediğimde değil istemediğimde geliyorsun" gibi şeyleri beynime kazımaya son ana dek devam etti. sevgilisi olduğunu telefonda söylerken ağladı mesela. saçmalığın daniskası. bana göre tırnak içinde yazdığım şeyler açıp küfürler, hakaretler etmesinden bile daha tehlikeli. çünkü yıllarca "seni senden iyi tanıyorum" diye diye içimi oydu. hatalarınız olduysa oturun düşünün dersinizi çıkarın. çıkarın, yüzleşin kendinizle ki bir daha o hataları yapmayın veya yaptığınızı erken fark edip düzetlme şansınız olsun. ama ben çok da süper bir ilişki içinde olduğunuzu düşünemedim kullandığınız dilden dolayı, 3 satır şey ile de yargılamak istemiyorum ama, emin olun hiç kimse hiçbir şey almadığı bir ilişkide her şeyini verip 2 yıl ilerlemez. belli ki sizin de ona verdikleriniz vardı, onun size verdikleri gibi. ama sorgulamak lazım, siz niye hiçbir şey vermemişsiniz de hep almışsınız gibi bir bakış açısına sahipsiniz?

7 mart 2023 21:42

6. süslü diyelim ki dediğiniz gibi oldu son dönemlerde sadece sürdürdü ilişkiyi sevmediği halde, o zaman sorun kendinize, sizi sevmeyen biriyle işiniz ne? diyelim ki olay sevgiden değil, toksikleşen bağınız, burda da şunu unutmayın, bir şeyin iyi-kötü veya herhangi bir sıfatı alması tek başına size veya ona bağlı olamaz. o şey toksikleştiyse ikinizin de payı var. ve toksik bir şeyi düzeltmek için iki taraflı çaba gerek, 2 tarafın çabalaması çok nadir, genelde ya bir taraf çabalıyor ya da hiç taraf. bu durumda yine kendiniz için iyi olan, sağlıksız olmayan bir durumu, sağlıksız olana tercih etmek. şu an bunları kabul etmek zor olabilir, benim için olmuştu. hatta gün gelir yine zorlanırım. ama bakış açımızı değiştirince, içinde bulunduğumuz duruma, kendi yapıp etmelerimize bakınca bambaşka şeyler oluyor. güzel de oluyor.

7 mart 2023 21:55

7. Eeee insanları cepte görüp böyle köpek çekerseniz alacağınız en fazla bu olur. Ne eksik ne fazla. Hala derdin ımı sıvın ıydı .s.s.s senin derdin egonun kırılması oğlan falan değil. Aferin oğlana geç de olsa görmüş gerçekleri.

7 mart 2023 21:56

8. the one and only answer: zorla güzellik olmaz. çocuk istemiyor artık, haklı ya da haksız. bunu kabul ettiğin vakit rahatlarsın. seveni bıktırırsan, sıkarsan gider tabii ki. sonsuza kadar kimse kimsenin nazını çekmez, aynı şeyi sen de yapamazdın. hak etmedim ühü ühü diye düşünme. yoluna bak.

8 mart 2023 00:01

9. çok teşekkürler süslüler. ben onu peşimden koşturdum sananlar olmuş ama her hata yapan hatasını örtmek için uğraşan oydu. ben hep affedici oldum sadece kavga edince alttan alamadım çünkü bi insan her zaman hata yapmamalı bence. ben de insanım sabrım bi yere kadar. toksikti bitmesi gerekiyordu haklısınız. ben yine cok uğraştım düzeltmek için ama istemedi. elimden geleni yaptım iyi hissediyorum artık.

8 mart 2023 11:42