sevgili süslüler, flört döneminden iliskiye geçis ortalama ne kadar süredir?

her iliskinin dinamigi tabi ki farklidir, iki tarafta birbirini kesfetmeli vs... bu sürecin "normali x ay/hafta olmali" diye birsey tabi ki yok ama yine de sizin iliskilerinizden az çok kendime örnek olsun diye bu soruyu açma geregi duydum. bir bey ile bir aydir flörtlesiyorum ve lanet olsun ki benim için tam olarak iliskide olmak istedigim kisinin tüm özelliklerini karsiliyor. beraberken sanki iliskideymisiniz gibi davraniyoruz ama sözlü olarak herhangi birsey söylenmedi. sadece ufak bir konusma sirasinda yeni iliskiden çiktigini (3 ay oldu ve toksik bir iliski), benimle herseyin yolunda gittigini ama herseye ragmen beni hayatimda engellemek istemediginden vs bahsetti. neye yoracagimi çok bilemedim açikcasi, bir yandan bencil olmamasi mantikli geldi diger yandan ona karsi biraz da olsa hislerim oldugundan kalbimi kirdi. sonrasinda sanki bu konusma hiç olmamis gibi devam ettik, sabirsiz davranip herseyi mahfetmek istemiyorum ama sanirim bir bekleyis içinde olmak beni yormaya basladi :(

1. bence ilişki istemiyorum ama sen ilişki istiyosan sana da engel olmak istemem gibi bişey söylemiş.

1 ay yeterli bi zaman ya heleki yanyana sevgili gibi olduysan geç bile. burdan sonra sevgililiğe bağlamadıysa hiç bağlamaz

19 temmuz 2023 13:12

2. Ben eşimle tanıştım, 4 gün sonra sevgili olmuştuk ama bence 1-1.5 ay ideal süre denilebilir. Erkekler bir kadınla ilişki istedikleri zaman flört sürecini uzatmadan sevgili olmak istiyorlar. Bide 3 ay önce biten ilişkisi ne kadar sürmüş ve kim ayrılmış bunlar daha önemli

19 temmuz 2023 13:13

3. süslü biz 3. ayın sonunda sevgililik konuşması yaptık. ama seni hayatında engellemek istememesi vs ne demek anlamadım, üstelik bencil olmadığını sakın düşünme süslü. böyle şeylere kanma erkeklerde, bunların %100ü yalan. yok seni düşündüğüm için sevgili olmuyorum da bilmem ne, açık açık yalan yani.

19 temmuz 2023 13:44

4. A2 daha önce 5-6 senelik bir iliskisi varmis ve sonu biraz kötü bitmis. Beraber yasiyolarmis ve suan kendi hayatini az çok kurmaya tekrar basladi gibi birsey. Ayrilma sebepleri ise artik anlasamadiklari için cinsel hayatlarina kadar etki etmis vs...

19 temmuz 2023 14:38

5. Benim iliskim biteli 7 ay oluyor açikcasi ben de 5-6 aya kadar yeni bir iliskiye baslamayi mantikli bulmuyordum ki bunu da geçtim duygusal olarak iyilesmek zaman aliyor. Herkesin kabullenme ve alisma süreci farkli oldugu için biraz daha zaman vermek istiyorum muhtemelen 3. ayda da artik bir yere gitmezse açik açik konusurum gibi. Kendi kendime bahane mi üretiyorum onu da bilmiyorum açikcasi :(

19 temmuz 2023 14:40