sevgiliden ayrılmak istemek ama hala sevmek?

çok şey yaşandı düzelticez dediğimiz hiç bi şey düzelmedi. beni kıracak üzecek o kadar çok şey yaptı ki o kadar çok ağladım o kadar çok yıprandım ki... her seferinde o suçlu olsa bile ben barışmak istedim hep ben yalvardım ben koştum ben uğraştım. sonuç olarak adamda bana karşı saygı sıfır. rahatsız olduğum şeyleri hala yapmaya devam ediyo en önemlisiyse bana hakaret etmeye devam ediyo. psikoloğa gidiyorum onun söylediğine göre ben sevgilimi o da beni olumlu yönde değiştirebilirmişiz ayrılmak için çok büyük bir sebep yokmuş falan filan. kendime saygım kalmadı. o sevgilim olcak kişinin de saygısı kalmadı. beni kaybetmeyeceğinden o kadar emin ki her seferinde. oturmuş ona yalvaracağım anı bekleyerek keyif yapıyodur muhtemelen şu an. kızlar benim moralim çok bozuk kendimi dışarı atıyorum evde kalıp delirmemem için. ondan soğumuş gibiyim ama içimde ona karşı hala yoğun duygular var ayrılsam eminim ki bu duygusallıkla büyük bir travma yaşarım. şimdilik bi salaklık etmeyip ona kesinlikle yazmamak istiyorum yazacaksa kendi yazsın diye düşünüyorum. ama bu belirsizlik de çok canımı sıkıyo. napıcam ben? tecrübelerinizden bahseder misiniz?

1. işte bir hayat kilitleyici oğlan çocuğu. o yoğun duyguları olumsuza dönüştürün ve bu kişinin hayatınıza artık bir kambur gibi binmesine izin vermeyin. ortada özel ve güzel bir şey kalmamış, yalama olmuş. kendinize bir iyilik yapın ve bugün terk edin. yoksa sadece onun gözünde değil, toplumun gözünde de bağımlı ve zavallı bir kızcağız olarak algılanacaksınız.

6 haziran 2018 14:07

2. Yazmayınn o yazacak mı bekleyin bakalım. Yazarsa da eski halinize dönmeyin hemen. Normal arkadaş gibi konuşun kırgın gibi de değil ama sevgili gibi de değil kısa kısa yazın işim var deyin, ben böyle yaptığımda sevgilim şok olmuştu sürekli yazdı özledim artık deyip durdu, süründürmek şart. Tabii siz böyle yapınca çeker giderse zaten ayrılmak istiyormuştur. Sizi iyice cepte görmüş bence yokluğunuzu hissetirin.

6 haziran 2018 14:09

3. hayır sevmiyorsun, o seni senin onu sevdiğin gibi sevmediği için ona öfke duyuyorsun. ondan ayrılıp harika bir insana dönüşmek için çabala. bir kadına evrilmek böyle bir şey. yıllar sonra seni merak edip de stalk'ladığında dudaklarını ısırsın. ona tenezzül etmeyecek kadar başarılı olmak için çalış.

6 haziran 2018 14:33

4. Keşke soru olarak değilde. Ayrılmak istiyorum diye yazsaydınız. Şu an mutsuz olacak olsanız bile bu ilişki sizi bu kadar yorup yipratiyorsa devam etmemek en mantıklısı. İnanın insan kimleri kimleri unutuyor, cok daha güzel ilişkilere de kavuşuyor. Asla mutlulugunuzdan taviz vermeyin ve size saygı duymayan biri ile devam etmeyin derim ben.

6 haziran 2018 16:05

5. "neyse cevabınla ilgilenmiyorum, senden ayrılıyorum" diyin. her yerden engelleyin, kendinize bir tatil ayarlayın. ayrıca geçirdiğiniz iki yıl boşa geçmiş falan değil. nice deneyimler kazandınız, kendinizi tanıma fırsatınız oldu ve dikkat etmeniz gereken şeyleri öğrendiniz. sonları üzüntülü olsa da gayet verimli bir 2 yıl bence.

6 haziran 2018 16:33

6. duygusal durumdayken ayrılık konuşması yapmayın. tamamiyle düşünüp ona göre karar verin bence. duygusalken aptalca şeyler yapıp sonradan pişman olabiliyoruz. kadınların en kötü özelliği bence:((((((((

6 haziran 2018 16:51

7. Süslücüm birebir aynı şeyleri yaşadım inan.her seferinde alttan almalar gurursuzluk yapıp yalvarmalar ağlamalar.sonra bize saygısız davranıyor diye şikayet ediyoruz.adamlar bizi çantada keklik görüyor resmen. o kadar çok kaybetme korkusu yaşıyoruz ki bize ne yaşatırlarsa yaşatsınlar bizim affedeceğimizi düşünüyorlar bu rahatlıkla istedikleri herşeyi yapıyorlar.lütfen ama lütfen hayatından çıkart böyle bir insanı.diyorum ya ilişkim aynı senin dediğin gibiydi artık o kadar hadsizleşti ki instadan falan rus kızları ekliyordu ben sorunca da normal bişeymiş gibi ne var ya falan diyordu.bende yapamam sanıyordum çok seviyordum ama daha fazla kendime eziyet edemedim.inan sonradan bu yaptığın için kendine teşekkür edeceksin eğer düzelme belirtisi göstermiyorsa lütfen kendine daha fazla eziyet etme.kangren olan kolu kes ve kurtul.(gizlinot: Daha 1 hafta önce ayrılan anonim bildirdi)

6 haziran 2018 18:47

8. 5,5 yıllık ilişkim var. Çok benzer şeyler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Tek fark benim sevgilim benim için değil ilişkimiz için bir şeyler yapmıyor. Yani beni seviyor ayrılmak istediğimde ayrılmiyim diye dil döküyor ama yine de problemlerimizi ve sorumluluklarımızı tek başıma üstleniyorum. Annesi gibiyim. 1 haftayı aşkın süre aramadım sormadım. Geçen sene. Kapıma geldi. Neler neler yaptı. Ne sözler verdi. Oldu sandım. Affettim. Ama hala aynı. Sana tavsiyem Ya ayrıl ya da kabul et. Ben ikisini de yapamadım ve beter durumdayım. Ara verince kesinlikle bir bok olmuyor. Ayrıca çok üzücü ama böyle erkekler pek değişmiyor. Ben de mesela hala çok seviyorum.ve bu yüzden Ayrılamıyorum. Bir de 5,5 yılıma yazık diyorum. Aynı durumdayız. Kötü biri değil. Allah için mutlu da ediyor. Tek sıkıntı sorumsuzluğu ve problemlerden hep kaçması. Ben de o yüzden tüm umutlarım tükenene kadar uğraşmaya karar verdim. Ya o düzelecek ya da ben kabullenecem. Sen bu hataya düşme. Hele ilişkinde mutlu da değilsen topla tüm gücünü ayrıl. Yakın arkadaşların varsa sürekli onlarla vakit geçir. Sevgilini aramaya elin gitmesin. Yoksa da yaz süslüye bi wp destek grubu açalım sana. Ben dert dinlemeyi severim :) elimden geldiğince yardımcı olurum. Garip gelmesin de aç bi omzunu öp. Kendini sev şöyle. Git bi aynaya bak. Bak bakalım değiyor mu bu kadar üzülmene. Sana karşı iyi davransa neyse dicem dayan benim gibi. Ama hem hakaretler bilmemneler hem de sıfır çabaysa salak olma. Sen de bi ananın evladısın. Sen de onun kadar değerlisin. Yazık etme.

7 haziran 2018 00:26

9. alışkanlıktır o,sevgi olsa duramazsın

7 haziran 2018 00:39

10. Birebir aynı şeyleri yaşıyorum 3 gündür. Kahroldum... kopamıyorum da...

ne yaptınız nasılsınız merak ettim süslüm

7 haziran 2018 00:58