sevgilim anlık fotoğrafını atıyor hep ben at demiyor olmama rağmen hahshs?

tuhaf geliyor bana daha önce hiç olmamıştı diye. daha bir hafta bile değiliz başlayalı birkaç defa fotoğraf attı ilginç buldum ben, sizce

1. fotoya yorum yapma bırakır.

30 ocak 2025 13:13

2. Yapmadım hiç, sadece bi ara galerim seninle dolacak diye espri yolla söyledim, benimki de seninle dolsun falan dedi o kadar. ben hiç atmadım

30 ocak 2025 13:14

3. cok mu yakisikli ne bu ozguven?

30 ocak 2025 13:17

4. demek ki sen de gaza gelir atarsın diye atıyormuş. sonra nudea falan dönecek o anlıklar falan diye düşünüyor herhalde.

30 ocak 2025 13:18

5. sen de at diye. garip bir durum göremedim normal fotosunu atıyor işte, erkekler anlık görmeyi seviyor.

30 ocak 2025 13:28

6. ah ah keşke benimki de atsa hasret kaldım

30 ocak 2025 13:28

7. ayyy canım ne safsın ya sen de at diye yapıyor işte

30 ocak 2025 13:36

8. ben atmak istemiyorum istediğimde zaten atarım bana anlamsız geliyor. Bi de bazen bakımsız kötü hissediyorum kendimi niye atıp daha da kötü hissedeyim ki kendimi, geçen görüntülü aradı mesela ben konuşmak istemediğim icin müsait değilim diye yalan söyledim

30 ocak 2025 13:44

9. Erkekler cidden çok saçma sapan ya

Biri de bana atıyordu ilk kez olduğunda bende anlamıyordum bide eblek bir suratı var sevgili değildik biz öylesine flört işte, göre göre tiksindim suratından iyice

Sen ona çok yükseliyorsun diye düşünüyorlar galiba, sonrasında da atan çok oldu farkettim ki biraz yakışıklıysa suratını atıyor, surat iyi değilse kaslıysa boyun+kası kadraja alıp atıyor, hiç biri yoksa elini kolundaki saati göstermelik böyle sanki doğalmış gibi atıyorum mutfakta bişey kesiyormuş da ayyy saatte çıkmış gibi yapıyorlar

Amaç şey sanki götüme benzemiyorlar aşırı yakışıklı aşırı rahatlar hadi sende gör de yüksel amk diye atıyorlar ama bilmiyorlarki daha iğrenç

Bazıları komikli atmaya çalışıyor ağzın burun buruşturup göz pörtletip bi şakanın üstüne, abi iyice tiksiniyorum

Yüzünü görmek istiyorsam buluşurum, zaten görüntülü konuşur anlık mimiklerle muhabbet ederiz bu kadar fotolarla mesajı mesaj olmaktan çıkarmanın anlamı yok baya eski kafalıyım bu konuda

Ama tabi seviyorsam boş foto atsa ayyyy ne güzel boşluğu çekiyor diyorum ahahahaha

30 ocak 2025 17:53

10. uzak mesafede iken atıyor yan yana değiliz çoğu zaman