sevgilim bana alan tanımıyor mu ben mi abartıyorum?

fazla ilgili birisi. ben ki ilgi köpeği bir insan olmama rağmen bunalmış hissediyorum. acaba ben mi abartıyorum anlatacağım şimdi. 9-7 çalışıyorum ve bazen haliyle yalnız kalmak istiyorum. eve gelip yemek yemem, duş almam vs derken saat 9 oluyor. o saatten sonra da biraz kafa dinlemek; kardeşime, kelime vakit ayırmak istiyorum. dizi izleyeceğim biraz dediğimde tamam canım diyor ama 15 dk sonra beğendiği bir tweeti atıyor mesela. "hemen cevap vermen için atmıyorum, unutmayayım diye atıyorum" diyor ama ben de atılan mesaja cevap vermezsem aklıma takılıyor. öyle olunca konuşma uzuyor, dizi izleyemiyorum. kitap okumak istesem de benzer durum. veya sabah işe giderken de evden çıkınca, 15-20 dk yürüme mesafesinde olan işe varınca, akşam işten çıkınca haber vermemi istiyor. haber vermeyi unutursam başıma bir şey geldi sanıyor, endişeleniyor. 24 yaşındayım bu arada. gün içinde işteyken de mesajlaşıyoruz. dönüş yolumda da yol boyunca telefonda konuşuyoruz. artık dizi falan izlemek için uyuyacagim diyerek sohbeti bitiriyorum, öyle tam manada yalnız kalabiliyorum. günde 6-7 kez de seni seviyorum der mesela. bilmiyorum bunlar normal şeyler mi cidden anlamıyorum. bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz son dört aydır. ayda bir görüşebiliyoruz. acaba ben mi abartıyorum? sizin ilişkinizde nasıl?

1. Ayyy adı Ali miii, aynı benim sevgilim :d başta bana da öyle gelmişti ama şuan çok mutluyum. En yakın arkadaşım, valla dedikodu yaparken bile kucak kucagayiz, sarılıp duruyor bana, cok güzel bir sey

5 ekim 2022 23:00

2. bana da abartıyorsun gibi geldi süslü, diğer türlüsü de ilgisiz ve iletişimsiz bir ilişki oluyor

5 ekim 2022 23:01

3. Okurken bunaldim. Bu islerde abartmak abartmamak diye bir sey yok bence bu arada. Rahatsiz oluyorsaniz oluyorsunuzdur bunun bir standarti olamaz.

5 ekim 2022 23:07

4. bence abartmıyorsun. ben de aynı dertten muzdaribim, sevgilimi çok seviyorum ama beni bunaltıyor. ben açık açık söylüyorum ama uyuyorum diye yalan söyleyecek kıvama gelmedik. günde değil bazen saatte 6-7 kez seni seviyorum dediği oluyor :D evlerimizin arası yürüyerek 5 dakika, yine de sürekli birbirimizde kalalım istiyor haftanın 4-5 günü birbirimizde kalırsak bana yalnız kalacağım ya da arkadaşlarımla dışarı çıkacağım vakit kalmıyor. bugün ev arkadaşımla evde oturup bir şeyler izleyecektik, onu çağırmadım diye bozulmuş olabilir.. dışarı çıkarken de ben hazırlanana kadar defalarca arıyor. arkadaşlarının ve benim arkadaşlarımın uyaracağı kadar üstüme düşüyor. çok sevdiği için yaptığını anlıyorum. aslında çok sosyal ona göre benim çevrem çok dar ama arkadaşlarını ihmal edip sürekli beni görmek istiyor. zamanla azalacak bir durum olarak görüyorum ve gerekli yerlerde bunaldığımı belirtiyorum.

6 ekim 2022 01:57

5. sağ ol kız süslü ben burada sevgilin konumundaki kişiyim, gözümü açtın. tabii o kadar seni seviyorum demiyorum ya da mesai saatinde aşırı darlamıyorum. günde 2 saat yol gidip yolda benimle konuştuktan sonra evde spor, yemek pişirme, yeme vs yetiştirmeye çalışıp kalan 1 saatte de bir şeyler izlemek istiyor ama kendi kendime ilgi beklediğim için bozuluyorum, ona yansıtmamaya çalışıyorum. ama yoğun çalışırken ben de öyleydim. siz söyleyince ikna oldum tekrar. bunu sevgilinizin bilmesi için günlük rutininizin yoğunluğunu sürekkkli yakınarak belli edin bence. ben rutinini bildikten sonra her şeyin haberini vermesini istemeyi ve o haber alamayıp endişelenmeyi bıraktım ve daha anlayışlı davranmaya, ilgi istesem de çaktırmamaya başladım. haber vermemeye yavaş yavaş alıştırmaya çalışın bence, fazla hesap vermeden.

6 ekim 2022 03:21

6. Dün konuştuk, buraya yazdıklarımı açık açık ona da söyledim. Bazı konularda hatasını fark etti ama yalan söylememe haklı olarak çok bozuldu. Hala böyle bir mesafeli konuşuyor gibi geliyor. Kaç saattir yazmadı mesela. Böyle de içime oturuyor. Umarım düzelir. Teşekkür ederim yorumlarınız için

6 ekim 2022 13:05

7. kırılmış sana, ne yaptın hallettiniz mi süslü?

6 ekim 2022 17:18

8. İşteyken pek konuşamadık süslü, zamanlar toparlarız diye umuyorum. Eve dönünce anlaşılır bakalım

6 ekim 2022 18:32

9. haber edersin süslü

6 ekim 2022 18:34

10. Aramız şu an daha iyi. İlginiz için teşekkürler süslüler

Son süslü, kendime itiraf etmekten kaçındığım gerçeği yüzüme vurmuş olabilirsin sanırım. Onu sevip sevmediğimi de sorguluyorum ara ara. Yan yanayken sıkıntı yok, cinsel çekim de bayağı var ama uzak mesafe ilişkisi mi yaramıyor bilmiyorum. Sevmek istiyorum cidden onu çünkü

6 ekim 2022 19:43