sevgilim erkek arkadaşıyla günaydın mesajina utanmış eliyle ağzını kapatan emoji, öpücük vs atmışsa gece bişeyler yapmışlar mıdır ?

kendi aralarında bir muhabbet midir? hoş değil çünkü...

1. Sevgiliniz gey maalesef geçmiş olsun

11 haziran 2018 22:06

2. benim kocam da yapıyor ya midemi bulandırdı yine bak aklıma geldi. biz nasıl arkadaşlarımızla öyle konuşuyorsak (gizlinot: ben konuşmuyorum gerçi ondan midemi bulandırıyor) onlar da öyle konuşuyor bence bir şeyler yapmamışlardır. gerçekten çok sinir bozucu ama

11 haziran 2018 22:07

3. kendi aralarında bir muhabbet olup olmadığını biz bilemeyiz, siz bileceksiniz.

11 haziran 2018 22:10

4. 3. Anonimin dediği gibi bizim gibi kullanıyordur diye düşünsemde arkadaşı çirkef biri olunca salamadım sevgilimi

11 haziran 2018 22:12

5. Djdjdjdj ciddi olamazsınız :d erkekler emojileri boşa kullanmazlarmış, yok gaymiş. Nerden vardınız bu kanıya allasen biriniz anlatın.

Aralarında dalga geçiyorlardır var böyle durumları. Buradaki sıkıntı ise emoji yüzünden aklınıza böyle bir şeyin geliyor olması.

11 haziran 2018 22:16

6. hahahssjha ya gördüğüm en mindfuck sorulardan biri.

sevgilinizin üslubuna bağlı

11 haziran 2018 22:19

7. Yaa hahah aklıma şey geldi sevgilim arkadaşında kalmıştı ne yaptınız dedim birlikte duş aldık napalım dedi.

O an bozulmuştum ama soruya  cevap vermediği için. Sonrasında ben de güldüm yani.

Bence takılacak bişey değil

11 haziran 2018 22:28

8. Emin miyiz erkek arkadasının telefonu oldugundan süslü? bi arkadaşım sevgilisinin telefonunda erkek ismiyle kayitlı numaraları görüyormuş sürekli, aynı böyle cevaplar buluşmalar falan, uzun süre böyle devam etmiş arkadasım aldatıldığını anlayana kadar. hayret etmiştim.

11 haziran 2018 23:03

9. Ben de hayret ettim ama eminim erkek