sevgilim evlenmek istemiyor ayrılmalı mıyım?

27 yaşındayım, 1,5 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşım da 32 yaşında. çok fazla ayrılıp barıştık ama işleri yoluna koymaya çalışıyoruz şu an. bana karşı çok ilgili sevgisini belli eder ince davranır. ama geçen gün evlilik konusu açılınca geçmişte yaşadığımız şeylere istinaden bir süre evlenmeyi düşünmediğini söyledi. sadece evlenmek mi istiyorsun benimle mi evlenmek istiyorsun anlayamıyorum diyor. çok üzüldüm kızlar. bugün de hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyor. ben evlenmeyi çok istiyorum çünkü geleceği olmayan bir şey yaşamaya karşıyım, bu arada ikimiz de memuruz evimiz arabamız her şeyimiz var. sizce ayrılmalı mıyım

1. A1, haklı olabilirsin süslü ama lafa gelince beni çok seviyor bensiz yaşayamıyor. Evlenmeye gelince yok. Bu ikiyüzlülük değil mi. Dün bu kavgayı ettik bugün daha da ilgili davranıyor, çok saçma. Küçük bir yerde yaşıyoruz ve laf da oluyor bu şekilde. Beni düşünmesi gerekmez mi biraz

3 haziran 2024 22:33

2. Bak kendin bile çok ayrılıp barıştık işleri yoluna koymaya çalışıyoruz diyorsun adam haklı dürüstçe nedenini söylemiş sana lafı evirip çevirmemiş Valla bennl çocuğu takdir ettim gayet mantıklı birine benziyor. Asıl Sen adam böyle bir şey dedi diye hemen çocuk gibi üzülüp ayrılmayı düşünerek evliliğe hazır olmadığını ortaya koymuşsun bence. Ne demek geleceği olmayan bir şey yaşamaya karşıyım hayatımda duyduğum en aptalca cümlelerde ilk beşe oynar. Evliliği ne zannediyorsun ya da evlendin diye gelecekte ayrılık boşanma gibi şeyler yok mu sanıyorsun adam bu ihtimalleri düşünerek hareket etmeye çalışıyor sen gelmiş burada boş boş evimiz arabamız her şeyimiz var diyorsun. Her şeyin olsa kaç yazar bakış açın o kadar dar ki ben de olsam seninle evlenmeyi birkaç kez düşünürüm.

3 haziran 2024 22:33

3. Adam çok mantıklı davranıyor şu an

3 haziran 2024 22:54

4. Yukardakiler boş yapıyor.

3 haziran 2024 23:06

5. Ss evlilik odaklı bir ilişki istiyor olabilir, cevap veren anomimler mantık abidesi maşallah, belki de ayrılmalarının sebebi adamdan ciddi bir adım veya ilgi goremeyisi oldu, sebepleri bilmeden ilişki hakkında bu denli net yorumlar yapılmamali. Soru sahibi bence ilişki devam etse bile sen beklentilerine cevap alamadikca daha mutsuz ve sabırsız olabilrsin

4 haziran 2024 00:06

6. bence doğru tavır onunki süslü. benim de çok sevdiğim ama evliliği asla düşünmediğim ilişkilerim oldu çünkü sevgiliyken bile çok tartışıyorduk, aynı evin içine girsek neler yaşayacağımızı tahmin ediyordum. bir insanı sevmek başka bir şeydir, bir insanla önümüzdeki 40 yıl boyunca aynı evin içinde yaşamak bambaşka bir şeydir, ikincisinden emin olmamak o kişiyi sevmemek anlamına gelmez. ki bence sadece evlenmek istemediği için ayrılmayı düşünüyorsan aslında senin istediğin de karşındaki kişiden ziyade evlenmek gibi görünüyor, e bu durumda karşındaki insanın tereddüt yaşaması da çok normal. bazı insanların ki buna ben de dahilim temel amaçları evlenmek değildir, birlikte güzel vakit geçirmektir evlilik de o arada olursa olur ama olmasa da olur, erkek arkadaşın da öyle birisidir belki. bunda kötü bir şey yok veya bir sevgisizlik de yok, sadece hayattan beklenti farkı var.

4 haziran 2024 00:28

7. Bence ayrılmalısınız çünkü beklentiler uymuyor. Bu saatten sonra evliliğe ikna olsa bile benim ikna ettiğim evlilikten hayır gelmez.

Yaşınız, maddi durumunuz uygunsa evlenmek istemeniz gayet doğal çünkü hayat sizin hayatınız ayrıca hemen yarın değil ya bu işler yine en kötü 1 2 sene süreç gider. Adam da evlenmek istemiyorsa uzatmasın kendi gibi düşünem bir dünya kadın var size ilgi gösterip ayrılmayın diye uğraşması çok bencilce

4 haziran 2024 00:45

8. Normalde ayrılın diyip sizi haklı bulurdum ama neden bu kadar çok ayrılıp barıştınız. Bu yaşlarda 1.5 yıllık ilişki bence yeterli bir süre ve evlenmek istemeniz de normal. Ama sağlıklı ve olgun bir ilişkide zırt pırt ayrılmalar olmaz bence.

4 haziran 2024 02:39

9. sevgilinizin yaptığı ikiyüzlülük değil ss çünkü bir insanı hem sevip hem evlenmek istemeyebiliriz. evlilik için sevdiğimiz biriyle birlikte olmamız kadar evliliğe hazır olmamız, evliliğin kendisini güzel ve gerekli bir şey olarak görüyor olmamız, sevdiğimiz kişiyle uzun yıllar anlaşabileceğimize inanmamız gibi şeyler de önemli ki özellikle son söylediğim sizin iliişkide yok gibi görünüyor. en önemlisi sevmek değil, sevmekle beraber en az onun kadar önemli bir sürü şey var. insanlar konuşuyor diye de evlenilmez ayrıca. bi de "evlilik yoksa ben de yokum" kafasındaki insanların da sevgilisini çok sevdiğine inanmıyorum ben açıkçası. beklentileriniz farklı olduğu için ayrılmanız en iyisi.

4 haziran 2024 03:06

10. 1,5 senede ayrıl Barış yalama olmuş bir ilişkiyi evliliğe götürerek ne yapmayı planlıyorsun mesela? hemen boşanmayı mı? çok garipsiniz ya. 1,5 yılda oturmamış işler ömür boyu bağlanmaktan bahsediyorsunuz. tek istediğin şey yaşın geçmeden evlenmek, milletin diline düşmemek. adamla alakası yok yani isteğinin. o yüzden çok haklı. sen de biraz olgun ol yanlış bir evlilik yapacağına yapma daha iyi.

4 haziran 2024 04:24