sevgilim gay olabilir mi !?!?!??
merhaba süslüler karman çorman hissediyorum. insan oldukça karışık bir ruha sahip bunu biliyorum ama bu kadarı bana fazla geliyor. cinsel yönelimlere saygım var hiç bir durumu yargılayan biri olmadım asla ama hislerimin tam olarak karşılık bulmadığını hissediyorum bu beni üzüyor. sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz bana olan sevgilisi ilgisi seks hayatımız bunda sorun yok. görünüşünde giyiminde kadın/erkek arkadaşlarında .gayet normal bir hayatı var ama benim uzun zamandır hissettiğim bir şey var. mesela beni çok kıskanmaz öyle türk erkeklerinde olan sahiplenme ya da sahiplenme adı altındaki hödük hareketlerin hiç birine sahip değil. bu tabi kendini yetiştirmiş olmasıyla da ilgili olabilir. ilk tanıştığımız zamanlarda hemcinslerle seksüel yakınlaşmalardan bahsediyorduk. erasmustayken bi klüpte dansederken bir gayin buna yaklaştıgını ve birlikte tuvalete gittiklerini gayin buna oral yapmak istediğini fakat kalkmadığını söylemişti. (dil için sorry.)) yani denediğini ama böyle bir duygusunun olmadığını söylemişti bana. o zaman tabi way ne kadar açık görüşlü çocuk deyip üstünde durmadım ama şimdi inanılmaz rahatsız ediyor. istanbulda ilk sokağa çıkma yasağının olduğu zamanı hatırlarsınız. o gün buluşup biraz yürüyüş yapmış eve dönmüştük. o da arabasıyla eve dönecekti. 1 saat oldu 2 saat oldu yok merak ettim meğer tee nerde oturan bi erkek arkadası dışarı çıkamamış ona sigara götürüyomuş (çocukla çok zaman geçiriyor ona bi çeşit hayranlığı var gibi geliyor) orda baya büyük bi kavga patlattım.esas sebebi bu fikirlerimden dolayı onu kıskanmamdı ama tabi bu nasıl söylenir birine (ya kendi farkında değilse ya kabul edemiyo bastırıyorsa) sadece çok vericisin insanlar bu kadarını haketmiyor diyebildim. ben zaten kıskanç biriyim bunu aşamıyorum bi şekilde aşmak da istemiyorum aslında bir dozda kıskanmak kıskanılmak ilişkiyi canlı tutuyor. ama hem kadından hem erkekten kıskanmak kabus gibi bir sey. (biseksüel oldugunu varsayarsak) kaldı ki bi kadınla seks yapmak bana da çok uzak gelmiyor hiç denemedim yani aslında kızlar biseksüel eğilimlerin hepimizde olabileceğini de düşünüyorum ama ama ama aması var işte. bu benimle ilgili bi sorun mu, aşırı mı paranoya yapıyorum bilmiyorum. yoksa kadınlar hisseder bunu bak ben de hissettiysem vardır elbet arkasında birşey diye mi düşünmeliyim.gördüğünüz gibi kafam karman çorman. sanırım beni en çok endişelendiren eğer gayse bana aşık olamaz olsa olsa çok sevdiği bi insanım belki. siz ne diyosunuz?