sevgilim senden uzaklaştım hislerim azaldı diye ayrıldı benden? ve bir sebebi yokmuş sizce böyle bir şey olabilir mi sebepsiz yere?

1. olabilir. her şeyin bir sebebi yoktur.

11 nisan 2022 13:15

2. Başka biri vardır

11 nisan 2022 13:17

3. Süslü ben de yaşadım aynısını gayet normal giden bir ilişkiyden kendimce çok sevdiğimi düşünüyorken bir anda soğudum hislerim bitti ve hiçbir sebebim mantıklı açıklamam yok bunun için

11 nisan 2022 13:20

4. bende de geçmişte böyle birşey olmuştu ve ayrıldım.1 hafta birbirimizi görmedik , soğudum , eskisi gibi hissedemedim ve bitirdim.Nedeni tamamen hislerimin azalmasıydı.

11 nisan 2022 13:25

5. Erkek yapıyorsa başkası vardır bizim gibi duygusal bakmıyorlar artık boşuna bende de oldu söyle böyle yaşadım demeyin kızlar ilişkiler çabuk tüketiliyor artik çünkü alternatif çok

11 nisan 2022 13:28

6. bunu söyleyen erkekse yüksek ihtimalle başka birine karşı duyguları oluşmaya başlamıştır. kadın söylerse gerçekten de söylediği sebep içindir. özellikle de bir sebebi yok diyorsa, bil ki gerçekten bir sebebi var ve o sebep senin canını sıkacak bir şeydir.

11 nisan 2022 13:36

7. ne zamandır beraberdiniz?

11 nisan 2022 13:53

8. Olabilir. sevdiğim sevgilimden 2-3 gün içinde öyle bir soğudum ki tak diye ayrılmıştım. Durup dururken soğuyabiliriz normal bence illa başkası var gözüyle bakmayın mesela benim kimse yoktu sadece soğuduğum için devam ettirmek istemedim

11 nisan 2022 13:58

9. Zaten çok görüşme imkanı bulamıyorduk. 7 ay olmuştu. Çok sormama rağmen hiçbi suçun yok sen hep aynıydın dedi. Belki de beni daha iyi tanıdıkça soğudu bilmiyorum. Birisi olduğunu sanmıyorum erkeklere güven olmasa da. beynim hep bi sebep aramaya odaklı. İnsan sebebi yokken sevilmeyince daha kötü hissediyor. "sen" olduğun için sevmemiş işte. Teşekkür ederim yine de cevaplarınız için.

11 nisan 2022 14:35

10. süslüm üzülme sonuçta ilişkiye başlamak aslında senden hoşlanıyorum daha yakından tanımak istiyorum demek ve herkes birbiriyle uyuşamayabilir. beklentiler farklı olabilir. aradığı şey farklı bir şey arıyor olabilir. san akarşı dürüst ve açık olması senin için en sağlıklısı olmuş. sıkma güzel canını

11 nisan 2022 17:51