sevgilime tum geçmişimi anlattim cok pişmanım ve benim kaşar olduğumu düşünmesi?kendimden nefret ediyorum?

susluler kendimden nefret ediyorum. 1 2 seneye kadar psikolojim bozuldu ve cok çarpık ilişkiler yaşadım. aynı okuldan cok fazla insanla görüştüm konustum bazen yakınlaştım. yani berbat bi tabir cok utaniyorum ama tum okulu elimden geçirmiş gibi oldum. savunulacak bir yanı yok asla. cok pişmanım kendimi cok cezalandırdım . neden yaptım bilmiyorum ama rüzgarda savrulan bi yaprak gibiydim nereye cekilse oraya gidiyordum. cok yalnızdım psikolojim iyi degildi ki tedavi gordum. ilac kullandım kullaniyordum zaten ama size yemin ederim o güne yine ayni şartlarda dönsem naparim bilmiyorum. o kadar utanıyorum ki geçmişimden kendime ettiğim eziyetlerden. bir ilişkim var beni çok seviyor yani oyle diyor ve boyle seylere cok taktigi icin anlattığım şeyler oldu ve beni o kadar zorladı ki her şeyi öğrenmiş oldu. soylemek istemiyordum anlatmak istemiyordum ama bunlari anlatmam gerektiğini söyledi. anlattim tartıştık ettik ve bana sevdiğim kızın kaşarlık yaptığını öğreniyorum kabullenmek icin zamanım olsun gibi seyler soyledi. yüzünü görünce belki hala masum gelirsin bana bilmiyorum filan dedi icime icime ağlıyorum hic bir sey yapmak istemiyorum. bunlar benim icin cok özel seylerdi ben bunlar icin cok aci cektim kendimi sucladim zorladım kendime dondum kendimi tedavi ettim eksikliklerimi buldum benim cok hatam var ama gercekten hatalarda beni bulmak da hic zorlanmadı hep onume hata yapmam icin fırsatlar cikti. kendimi çıplak hissediyorum ayrica igrenc hissediyorum insan sevgilisine kasar der mi dicem ama ne diyebilirim ki igrenc seyler yaptım. ben ne yapayım vize haftası ve suan canim hic bir sey yapmak istemiyor berbat haldeyim ne olur akil verin

1. Troll değilsen gercekten çok üzücü umarım cinsel hayatın için utanmayi bırakırsın. Geçirdiğin dönem için geçmiş olsun bu arada.

16 nisan 2021 22:12

2. Ayrıca kaşar olduğumu düşünmesi gibi ifadelerin aşırı cinsiyetçi tüm okulla yattiysan öyle değilim diye kendini kanitlamak yerine (savunduğun zihniyete göre öylesin) zihniyetini değiştirmeni tavsiye ederim. Bir de gelecek linclere hazir ol ve bu platformu fazla ciddiye alma troll değilsen az sonra psikolojin bozulur.

16 nisan 2021 22:14

3. Üzüldüğüm nokta bunlar geçmişimde kaldı ve ben yeterince acı cektim zaten daha ne yapabilirim ki bunu ona dedim ve bana daha yeterince cekmemissin demek ki dedi. Ne yapayım yani öldüreyim mi kendimi ? Bana baska bi yerde benim hafif kasar olduğumu düşündüğünü söyledi bu olay üzerine. Bundan sonra tavrım ne olmalı ben bu ilişkiden artik umudumu kesmeli miyim bi geleceğimiz olur mu bana geçmişinle ilgilenmiyorum dedi ama bilmiyorum işte, inanamıyorum

16 nisan 2021 22:15

4. Yeterince cekmemissin demek ki mi skakkakd allahim nolur troll olsun gece gece seni dert etcem kendine gel salak misin amk bide geleceğimiz olur mu diyo

16 nisan 2021 22:17

5. Bir suru cevap gelmiş suan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Birileriyle yakınlaşmamdan ziyade utanma sebebim bunların okuldan olmasi birbirlerini tanıması bazılarının arkadas olmasi cok utaniyorum ve halimi goruyor ne kadar üzüldüğümü beni gercekten sevse bu kadar uzerime gelir mi kizlar ben zaten pişmanım mutsuzum ve o eski halim degilim

16 nisan 2021 22:17

6. Haklısınız ama ne diye savunabilirim ki kendimi. Ayrılsak beni arkadaşlarına kasar diye mi anlaticak hala ayrilmadigimiz için geleceğimiz olur mu diye sordum. Bu olay sizce atlatilabilir cinste mi benim seni alttan almami bekleme senin bana hassas olman gerekiyor bu aralar dedi bi de

16 nisan 2021 22:19

7. Offf evet ayrılman gerekiyor of

16 nisan 2021 22:21

8. Merhaba süslü. Ben de benzer bir durum yaşadım o yüzden seni anlıyorum. Bende karmaşık duygusal ve cinsel hayata sahiptim, karşıma gerçekten sevip saygı duyduğum adam çıkınca tabi her seyim değişti. Ben anlatmak istemesem de bir arkadaşımdan her şeyi öğrenip bana söyledi tıpkı senin sevgilinin kurduğu cümleyi kurdu. "Ben gecmisimden utanmiyorum sen utanacaksan da seninle olmak istemiyorum. Kötü bir şey yapmissam kendime yapmisimdir değerlendirmesini yapmak da sadece bana düşer, bu konu hakkında yorum yapma hakkını bulmayı planliyorsan kendinde ben asıl seni görmek istemiyorum" dedim. Bana geri döndü özür diledi falan ama asla düşüncelerinin değiştiğini düşünmedim çünkü yaptığım her harekette bana geçmişimi hatirlatip kendi tabiriyle "kötü kadın" imasinda bulunmaya çalıştı. Yüzüme söylemese de düşünceleri psikolojimi derinden etkiledi ve görüşmeme kararı almam 5 yılımı aldı. Hala çok seviyor olsam da hayat boyu katlanacagim bir durum değildi. Beni gerçekten seviyor olsaydı bunları önemsemez o ana ve geleceğe bakardı diye düşünüyorum. Sen de bu şekilde düşün ve sana kötü davranma ihtimali olan bir insanla devam etmeyi hiç aklından geçirme. Uzulsen de geçecek ama sana bakış açısı içinde bulunduğu zihniyet sebebiyle her gün aynı olacak. Yüzüne söylemeyecek belki ama her zaman ya ima edecek ya buna göre saçma sapan davranışlarda bulunacak.

16 nisan 2021 22:22

9. Cok net bir şekilde ayrilman gerekiyor, seni gecmisinle yargilayip bu kadar uzemez. Artik ne yapabilecegin ne de düzeltebilecegin bir sey var. Kendini uzme.

Onun gecmisi ne kadar temiz acaba? Sana ilk firsatta kaşar diyen adamla olmaz.

16 nisan 2021 22:24

10. 20'li yaslarda okulda bir kac kisiyle cinsellik yasadim diye kendinizi yerden yere vurmayin. Bu kimseyi degil sadece sizi ilgilendiren bir durum. Erkek arkadasiniz olacak hirbodan da bir an once ayrilin. Bundan sonra da gecmisin de gecmisin diye didikleyen tiplere hic bir aciklama yapmadan iliskinizi o an kesin. Sormak, anlattirmak hele ki yargilamak kimsenin haddine degil.

16 nisan 2021 22:26