sevgilime yalvarmama rağmen kondomsuz asla seks yapmaması ve beni deli gibi arzulamaması?
!!!! linçlemeden önce dur !!!! kondomsuz ben de asla seks yapmam normalde. ama bir kere kondom bitmişti evde ve sevişirken fark ettiğimizde aniden durdu (çok ateşli bir sevişmeydi gerçekten birden durdu) atar topar bıraktı beni uzaklaştı hemen vs. şimdi inanılmaz sorumluluk sahibi bir davranış kesinlikle ama kendine bu kadar çabuk hakim olabilmesi en başta o kadar da istemiyor muydu veya o aşırı arzunun biraz rol müydü diye düşündürttü beni. ben de birkaç gün sonra şarap alıp evine gittim ve gelmeden de içtiğimi söyledim, şaraptan da içince sarhoş numarası yaptım biraz. aslında o kadar da sarhoş değildim ama öyle davrandım yani. ve biz yine sevişmeye başladık, kondom almayı unuttuğumu söyledim -almıştım- ve inanılmaz inanılmaz yakınken sekse -tasvir etmeyeceğim tahmin edersiniz- yine geri çekildi ve bıraktı. sonra sarhoş taklidi yaparak seni çok istiyorum lütfen bir kere içime gir(gizlinot: cringe biliyorum) vs böyle şeyler söylemeye başladım bir yandan da belinden çekiyorum, ve hayır yapamam ben de seni çok istiyorum ama olmaz gibi bir şeyler söyleyip beni yine beni uzaklaştırdı, biraz sonra oral yaptı tatmin etmeye çalıştı(anladınız) falan falan. süslüler çocuk tamam dese korunmasız sekse ben zaten hayır dur ayıldım saçmalama falan diyecektim ama böyle yapınca benim için çıldırmadığını düşündüm. ne bileyim seksten önceki o kısa anda erkekler kendini kaybeder 'git kendini kes' desen gidip yapacak kadar kafayı yerler neredeyse, (tam penetrasyondan öncesinden bahsediyorum) bu çocuğun böyle yapması içime oturdu biraz, diğerleriyle aramda olan o ateş yok demek ki diye düşünüyorum. gidip benimle kondomsuz sevişmediğin için senden soğudum da diyemem ama gerçekten taktım bu durumu kafama.. konuşulabilecek bir şey değil hem konuşsam da değişmez '+beni deli gibi arzula -tamam' gibi bir şey değil ki. bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum başka böyle bir şey yaşayan oldu mu gereksiz kompleks mi yaptım bu konu üzerine fazla mı düşündüm acaba ya?