sevgilimi aldatıyorum ama yargılamayin nasıl bir çözüm bulsam bilemiyorum?

süslüler sevgilimle yıllar süren bir ilişkim var. başlarda bana inanilmaz ilgisiz, tek güzel laf söylemeyen, değerli hissettirmeyen bir insandi ki hala öyle bence. ben başta düzeltirim kafasına girdim hemen sevdim ve bağlandım bir şeyler yaşayınca alışınca da ayrılamadim istedigim gibi olmamasina rağmen. ben şu an başka şehirde yasiyorum buraya atandım. sevgilimle ayrıl barış durumları da oldu 1 ay hiç görüşmedik bu süreç içinde ben ona yazmamak için kafam dağılsın diye okcupid indirdim ve tesadüfen biriyle tanıştım beğendim 1 2 gün sonra adamla sevişmeye başladık öyle bir niyetim de yoktu uygulamayı indirirken sadece sohbet ederim diyordum. sevgilimden daha iyi seks yapıyor, daha ilgili, daha kibar, on sevişmesi çok iyi. böyle bir durum olunca sevgilimi daha az düşünmeye başladım derken sevgilim aradı beni yaşadığım yere geldiğini söyledi görüşmek için görüştük ama sevismedik ve sevişmek istemiyorum devamlı aldattigim adamı düşünüyorum çıldırmak üzereyim bu işin içinden çıkamıyorum ama vicdan azabı çekmiyorum çünkü erkek arkadaşım değerli hissettirmedi bana oral seks yapmam ben igreniyorum derken öbür adam orgazm ediyor her türlü. ikisini bir anda idare etmek iğrençlik ama sevgilimle de sevişmek istemiyorum anlar mı bilmiyorum. süslüler lütfen yargılamadan böyle bir durumda ne yapmalıyım biliyorum etik olarak çok yanlış.....

1. Özet geciyorum, bunun bi sevgilisi varmış ama ilgisizmis, bu da gitmis birisiyle yatmış. Vicdan azabı da çekmiyormuş. Eee ne istiyorsun kanka yani anlamadik. Hakaret mi edelim, tebrik mi edelim?

11 kasım 2021 00:19

2. sevgilinden neden ayrılmadıgını anlamadım ben. dram mı arıyosun

11 kasım 2021 00:35

3. Salak misin Cemile ? Sanki 5 cocugun var adamdan ve tamamen ona muhtacmissin gibi hala niye ayrilmadin , ?

11 kasım 2021 00:35

4. Sevgilinle zaten bitmiş olan bir ilişkiyi yaşamayı deniyorsun. Ayrılmak zorundasın, aldatsan da aldatmasan da.

Bu arada ben senin birebir halindim bir zamanlar. Ayrılmak kendin için yapacağın tek doğru şey. 1 sene sonrasından bildiriyorum bunu sana. Asla diğer adamla birlikte olma umuduyla ayrılma, diğer adama umut bağlama bel bağlama. Sevgilin olacak hödüğe de vur tekmeyi bak yoluna.

11 kasım 2021 01:10

5. 5 senedir beraberiz. Bu arada süslü alışkanlıklardan dolayı ayrılmadım çocuğumun olmasına gerek yok öbür adamla sevgili olmak niyetim yok seks açısından arzuluyorum sadece ayrılmayı çok istiyorum cesaretimi toplamam alışkanlıklarimi bitirmem lazım.

11 kasım 2021 01:20

6. Şimdi şöyle, alışkanlık ilişkide olmanın hayatında olmasının verdiği konfor alanı falan olabilir. İyi bir şey yaşıcaksın ona söyliceksin, kötü bi şey yaşıcaksın aranız kötü de olsa seninle konuşucak, en boktan ilişki bile olsa orda devamlı bi şey paylaşacak biri olması iyi geliyodur. Ama artık sen onu aldattığın için onunla her konuşmanda görüşmende bu aklına gelicek yani o güvenli alanı bozdun. Hiç adama söylemeden devam etsen bile eskisi gibi olmayacak. O yüzden bu cesaretsizliği bırak, başkasıyla sevişirken aldığın riskin sorumluluğunu al ayrıl, zaten artık aynı ilişkiyi yaşamıyosun.

11 kasım 2021 01:42

7. bu trollü nasıl yediniz.

1) yargılanacağı 5 km'den belli olan bir cümle kurup sonra "ama yargılamayın" yazıyor

2) soruyla alakasız kışkırtıcı detaylar veriyor, oral vb detayları buram buram troll. herhangi normal bir insan "sevgilimi aldatıyorum çünkü oral yapmıyordu" şeklinde bir açıklama yapmaz

11 kasım 2021 01:52

8. Trol ya. Orgazm ediyor ne ayrica fndndm

Bu sorunun ten cevabi sevgilinden ayrildir. Bunu dusunemiyorsunuz, ne yapayim diye soruyorsunuz da etik olmadigini biliyorsunuz. Komik.

11 kasım 2021 07:38

9. yargılamıyorum, ayrılın. yani aldatmıyor olsanız da ayrılın zaten, belli ki iyi bir ilişki değil. alışkanlık bir bahane değil, zor ama cesaretinizi toplayın ve ayrılın. aldattığınızı da söylemeyin, boşuna drama ve kırgınlık yaratmanın manası yok, benim kadfamda bu ilişki çoktan bitti sırf alışkanlıktan beraberiz deyin. umarım bir daha kimseyi aldatmazsınız.

11 kasım 2021 09:16

10. ne yapayım derken mdmdmdmdmdd sence net değil mi ne yapacağın? mal mısınız